- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
liga IV - Sezon 2017-2018
Cupa României - Semifinala județeană

Avancronică: Rejucarea Semifinalei de la Pecica

”Momentul adevărului la Pecica”


28.05.2018 • 17:36 | Paul Altmann
+

Întrerupt în minutul 6 datorită condițiilor meteorologice nefavorabile și a accidentări tânărului Vlad Stanciu, partida de miercuri din cadrul Cupei României dintre Victoria Zăbrani și Unirea Sîntana se va rejuca pe stadionul din Pecica. Antrenorul Cristi Irimia va încerca să introducă în teren cel mai bun 11 disponibil care să aducă calificarea în finala județeană.

De cealaltă parte, Dan Cuedan are la dispoziție un lot valoros care să împiedice obiectivul echipei noastre. Va fi un duel al celor mai prolifici jucători din cele două team-uri: Eduard Zele marcator a 24 de goluri respectiv Alexandru Capătă cu 34. Din duelul celor doi ar putea să apară un al treilea și anume Flavius Băd, unul din jucătorii care se pregătește intens, are la activ 17 reușite și care sperăm că nu va dezamăgi în partida de miercuri.

Dan Cuedan se bazează pe Avrămuțiu Remus, un mijlocaș cu capacități extraordinare care a reușit de multe ori să facă diferența, lucru "simțit" și de noi în desele confruntări dintre cele două echipe.

În tabăra noastră Cristi Irimia are o misiune dificilă în ai aduce la forma optimă la momentul jocului, având în vedere faptul că echipa a stat etapa precedentă iar ultimele două rezultate nu au fost pe măsura valorii lotului.

 Acest sezon ar fi încununat de o calificare în finală, lucru realizat acum 36 de ani, când generația lui Nicula, Cantoru, Stamate... au reușit să aducă trofeul la Zăbrani în finala de la Șiria învingând Crișana Sebiș.

"Spre deosebire de generația noastră spun cu tărie că, actuala generație este mai valoroasă și de aceea, accesul în finală le este la îndemână, doar să și-l dorească... Generația mea și-a dorit... și am reușit să învingem în finală mult mai cotata Crișana Sebiș. Pentru actuala generație momentul adevărului va fi la Pecica" Ne spune cu oarecare nostalgie fostul atacant al Victoriei, ex președintele clubului, Tiberiu Nicula.

În concluzie partida de miercuri condusă la centru de aceeași brigadă de arbitri, va fi un bun examen pentru elevii lui Cristi Irimia de a dovedi că nu au ajuns întâmplător în această fază a competiției județene. Partida va începe de la ora 17.30 pe stadionul Progresul din Pecica.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA