- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
Cupa României- Sezon 2017-2018
Semifinala-Rejucare

Semifinala de Cupă, Sântana – Zăbrani, se rejoacă pe 30 mai la Pecica!


24.05.2018 • 19:35 | sportarad.ro
+

"Se impune o decizie specială într-o situație specială", spunea Adrian Lucaci, după ce Unirea Sântana și Victoria Zăbrani au refuzat să mai reia meciul din cadrul semifinalei a Cupei României odată cu accidentarea destul de gravă a "uniristului" Stanciu. În plus, starea gazonului de pe terenul din Sânnicolau Mic era lamentabilă, propice mai degrabă pentru un meci de polo, așa că partida se oprise în minutul 6, la scorul de 0-0. 

Astăzi, a venit și decizia oficială după cele întâmplate miercuri, 16 mai, iar aceasta a fost luată în ședință de Comitet Executiv a Asociaței Județene de Fotbal. "S-a decis cu unanimitate de voturi ca partida dintre Sântana și Zăbrani să se reia de la zero și nu din minutul 6 cu echipele obligate să alinieze aceleași formule de joc. Meciul a fost reprogramat pentru miercuri, 30 mai, de la ora 17,30, pe un teren ce va fi ales de comun acord de cele două combatante. Cel mai important rămâne faptul că fotbalistul Vlăduț Stanciu e bine, și-a revenit și-și va putea continua cariera", a menționat Adi Lucaci, președintele AJF Arad.

Din informațiile noastre, se va opta pentru unul dintre terenurile din Curtici, Chișineu Criș sau Șiria la rejucarea semifinalei de Cupă, Sântana – Zăbrani. Vă reamintim că prima finalistă a competiției KO este Crișul Chișineu Criș, care a depășit-o cu 6-1 pe Progresul Pecica pe terenul din Curtici. Trofeul se va da pe 9 iunie.

UPDATE !: Echipele au căzut de comun acord: Meciul se va juca pe Arena din Pecica, miercuri 30 mai, de la ora 17:30.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA