- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Golurile au venit în ultimele 10 minute:

Victoria Zăbrani - Crișul Chișineu-Criș 0-2 (0-0)

18.02.2018 • 1:25 | sportarad.ro

Sâmbătă 17.02.2018 ora 09:00 - teren ”Șega” Arad

Fețe familiare în amicalul ce a deschis ziua pe sinteticul "Șega". Adrian Abrudean și Remus Lung s-au duelat din postura de antrenori ai Crișului cu foștii elevi, respectiv colegi de la Victoria Zăbrani. De altfel, trupa de pe Mureș a fost singura ce a învins în prezenta ediție de campionat liderul Ligii a 4-a, dar acum "Știli" își propune să nu se mai oprească până în Liga 3-a.

Cât despre testul de azi, băieții lui Cristi Irima au dat o replică destul de bună până i-au ținut bateriile. Au stat bine pe două linii și au încercat contre rapide, punând și ceva probleme în special prin atacanții săi cu meciuri în primele două ligi din România. Totuși, Crișul a fost mai periculoasă și, în cele din urmă, a găsit și golurile celui de-al doilea succes consecutiv pe "Șega", după 2-0 cu UTA.

Ca și miercuri, tot Modan a deschis tabela, dar de data aceasta cu o lovitură de cap la rădăcina barei din centrarea lui Ember. Era deja minutul 81, iar patru minute mai târziu a înscris și cel care a oferit assistul. Raul Ember l-a învins pe Barabaș de la 18 metri la capătul unui atac pozițional al echipei sale.

De menționat că finalul primei reprize a fost o altercație între Măgulean și Lazăr și ambii au fost eliminați de Alin Bolcaș.

Formații:

Victoria Zăbrani: Soltesz – Cl. Filip, Francescu, Hodan, Topai – O. Filip, Simion, Măgulean, Farcaș – Băd, Pavel. Au mai intrat: Barabas, Edu, Bruț.

Crișul Chișineu-Criș: Zaha – Ciornei, Pavel, Lazăr, Tomuț – Maghici, Teședan, Ember, Covaci – Modan, Cigan. Au mai intrat: Pătroi, Mucha – Drăgan, Morariu, Clej, Vesa.

Arbitri: Alin Bolcaș – Andrei Pîslaru, Cristian Cășuț

Irimia, între îngrijorare și supărare: "Am 13-14 jucători serioși, în rest nu prea"

Din nou, Zăbraniul a avut absențe importante în Zele, A. Popa și Gherghel, în timp ce Dolga a ales în cele din urmă să se întoarcă la Pecica. "Am ajuns să fim cam subțiri deja, am 13-14 jucători serioși, în rest nu prea. Nu se țin de antrenamente și nu banii sunt problema. Nu-mi explic cum de nu pot fi onorate două antrenamente săptămânale și câte un meci de pregătire de către niște fotbaliști plătiți bine, zic eu. Sunt supărat, voi discuta cu conducerea să vedem ce putem face. Am nevoie de încă patru fotbaliști serioși, altfel e păcat de munca noastră, a celorlalți. Eu îmi doresc să facem o echipă bună aici, să fim o familie, să ne bucurăm de fotbal. Sper să reușim", spune Cristi Irimia.

Altfel, fostul goal-keeper s-a arătat în general mulțumit de cele arătate de formația sa cu marea favorită la promovarea în eșalonul trei. "Meciul a durat doar 70 de minute pentru mine, până când ne-am putut concentra și am fost și noi în joc. Am început bine, am avut trei mari ocazii prin atacanții noștri experimentați, dar nu am marcat și adversarii și-au reveni și au echilibrat meciul. La finalul primei reprize, am rămas fără Măgulean, apoi, în repriza a doua mi s-a accidentat și Pavel și nu am mai avut soluții. Ne-au dominat clar pe final și am luat și două goluri", a mai adăugat Irimia.

 

Abrudean: "Început mai greu și din cauza oboselii"

Crișul a bifat un nou succes în amicale și Adrian Abrudean are un început bun de mandat. "Am făcut un joc bun, cu toate că am pornit mai greu puțin. Poate și din cauza oboselii acumulate după meciul de miercuri, cu UTA, iar azi am întâlnit un adversar bun, arțăgos, ce ne-a pus și probleme la început de meci, dar pe care am reușit să-l învingem pe final. Am avut destule ocazii, dar nu am reușit să marcăm mai repede și ne-am făcut meciul mai greu. Continuăm pregătirea tehnică și tactică și mai jucăm două partide de verificare până la începutul returului",a explicat noul "principal" al formației de pe Crișul Alb.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA