- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

A decis Pavel de la punctul cu var:

CS. Ineu – Victoria Zăbrani 0-1 ( 0-1 )


10.02.2018 18:01 | sportarad.ro

Aflat la prima aventură ca antrenor principal, Cristi Irimia a ajuns cu Zăbraniul în orașul natal pentru un test cu vicecampioana toamnei în Liga 4-a.

Ineul a abordat prima repriză cu o formație cu mulți juniori, iar trupa "alb-roșie" a profitat. A avut câteva ocazii bune, prin Băd, Măgulean sau O. Filip,

dar a și deschis scorul după un penalty contestat de gazde: fault Voștinar la O. Filip. De la punctul cu var a înscris, Flavius Pavel, acesta rămânând și singura reușită a confruntării, cu toate că după pauză D. Mâneran și Păcurar au avut situații destul de bune de egalare.

"Nu știu cine a dat domnului de la sport arad datele despre meci însă sunt sigur că acea persoană a văzut alt joc, pentru că acest meci a fost dominat categoric de echipa noastră de la un capăt la altul. Numai neatenția și ghinionul a făcut să nu fie la pauză vreo 5-6 goluri pentru noi. A doua parte cu mici excepţii a fost copleșitor a noastră cu toate că adversarul a făcut o mulțime de schimbări la pauză" a ținut să precizeze președintele Stamate Virgilius.

Fără liderul Vasilică Georgiu, plecat la un turneu în Ungaria cu grupa de copii de la Academia Brosovszky, zărăndanii au construit destul de greu fazele de atac. "Chiar dacă amicalul nu este concludent în acest moment al pregătirii, la o săptămână de la revenirea din cantonament, sunt nemulțumit de câțiva dintre jucători și o să le comunic asta în vestiar. Ca și antrenor, sunt preocupat să le dau încă minute tuturor jucătorilor, cristalizarea primului unsprezece pentru campionat o vom face peste o săptămână, două", a menționat Cristian Sculici, antrenorul principal al Ineului, care din această săptămână îl are sub comandă și pe Dorin Iacob. Fostul portar al UTA-ei s-a despărțit recent de Frontiera Curtici și-i face concurență între buturi juniorului Pușcaș.

Dincolo, Irimia a avut exact de o echipă. Gherghel, Farcaș, Barabaș și Simion acuză probleme medicale, Zele a fost învoit, iar Goț, Hojda, Hodan sau Ungur participă la turneul de futsal, de la Curtici. "Pentru acest moment al pregătirii, în care picioarele jucătorilor noștri sunt destul de grele, sunt mulțumit de ceea ce am văzut, mai ales că am jucat și joi cu UTA Under 17 (n.a. 5-4 pentru Zăbrani). Angajamentul a fost bun, am avut destule ocazii de gol, antrenamentul a fost foarte reușit. Mi-ar fi plăcut să am mai mulți jucători la dispoziție, dar asta a fost situația", a spus antrenorul principal al  Victoriei, care i-a primit în ultima săptămână și pe portarul Șoltesz și fundașii Dolga și Cl. Filip.

Formații:

Ineu (prima repriză): Pușcaș – Voștinar, Karmanoczky, Iaroș, Dragoș – Florea – B. Mașniță, Belei, M. Ponta, Denis Mâneran – Al. Gligor

Ineu (repriza a doua): Iacob – Voștinar, Karmanoczky, Iaroș, Hulbăr – Zdrențan – S. Balaci, Spătaru, M. Ponta (65 Ciurdariu), Dan Mâneran – Păcurar.

Zăbrani: Șoltesz – Cl. Filip, Dolga,  Edu, Topai – Popa, Măgulean, Francescu, O. Filip – Fl. Pavel, Băd.

Arbitru: Lucian Berariu
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA