- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Joc ofensiv materializat prin 5 goluri

Păulișana Păuliș-Victoria Zăbrani 0-5 (0-3)

25.02.2018 •12:24 | CSVZ

Sâmbătă dimineaţa pe "Șega" din Arad de la ora 11:00 a avut loc meciul de pregătire între vecini de clasament,  Păulișana Păuliș și Victoria Zăbrani. Dacă miercuri, în amicalul de peste săptămână, Sămădăii lui Petre Bulza au defilat pe trenul din Păuliș câștigând la o diferență clară de 5 goluri ( 1-6 ). Iată că nici băieții noștri nu au vrut să fie mai prejos câștigând tot la o diferență de 5 goluri în "pregătirea" cu teamul lui   Dinu Maghici,   punându-l serios pe gânduri după mulțimea de goluri încasate în numai 3 zile.

Jocul a curs aproape într-un singur sens echipa noastră arătându-și supremația încă din primele 8 minute când scorul arăta 2-o  după un autogol al Păulișenilor în min 4, iar peste alte 4 minute penaltyul executat de Pavel la un fault asupra lui Băd. Ocaziile au decurs în favoarea noastră Topai singur cu portarul, peste alte câteva minute îl imită și Popa iar lovitura cu capul a lui Băd este scoasă în extrem de portarul echipei gazdă. Pentru ca în min. 30  voleul necruțător a lui Pavel, la o centrare a lui Topai, stabilește scorul la pauză. Păulișana-Victoria 0-3!

La reluare jocul decurge în nota de dominare a echipei noastre și astfel la o cursă în viteză  în min.65  a lui  Filip O. se termină cu șutul puternic al acestuia în colțul scurt a lui Brutyo pentru 4-0!

Min.70: Popa scapă pe centru și îl învinge pentru a doua oară pe Brutyo cu un șut plasat pe lângă acesta stabilind scorul final al jocului 5-0!

De remarcat că echipa noastră a mai avut ocazii mari de a înscrie prin Măgulean, Zele de două ori și Filip O... pe când echipa gazdă din Păuliș ne-a surprins prin câteva contraatacuri profitând de câteva  desincronizări a apărări noastre din care una surprinzându-ne  atacantul lor singur cu  Șoltesz acest blocându-l în ultimul moment la scorul de 2-0. Una peste alta a fost un antrenament util pentru echipa noastră. "Suntem în discuții avansate cu încă 2-3 jucători,  peste ce avem noi,  pentru a ne întări lotul. În ceea ce privește rezultatul este nesemnificativ pentru că azi am întâlnit o echipă modestă.  " a ținut să precizeze președintele, Stamate Virgilius.

 

"A fost penultimul joc de verificare,  încet, încet se cristalizează formula și concepția de joc ofensiv pe care doresc s-o implementez echipei. Sigur mai avem carențe și deficiențe în joc pe care, împreună cu băieți, încercăm să le corectăm și sper că începutul returului să ne prindă la vârful de formă și în formula câștigătoare. Până atunci continuăm munca cu  antrenamentele săptămânale urmând ca Sâmbătă, tot pe terenul sintetic din Șega de la ora 15:00, să încheiem acest ciclu printr-un joc de pregătire cu Victoria Felnac. "a declarat la finalul partidei Cristi Irimia, tehnicianul echipei noastre.

Echipa Victoria în prima repriză: Șoltesz – Filip C. Fracescu, Edu, Topai – Popa, Măgulean, Simion, Farcaș – Pavel, Băd. Au mai jucat : Barabas, Hodan, Filip O. Zele, Bruț.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA