- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Un antrenament util:

UTA under 17 - Victoria Zăbrani 4-5 (1-3)


09.02.2018 • 15:45 | CSVZ

Joi pe sinteticul din "Șega" s-a disputat ce-l de-al doilea joc al echipei noastre, de data aceasta adversar ne-a fost "mânji" de 17 ani a lui Gaica. A fost un antrenament util pentru ambele combatante, un joc în care a excelat tinerețea din tabăra UTA-ei contra maturității din tabăra noastră.

Dacă puștii lui Gaica ne-au încântat pe alocuri nu același lucru putem să spunem de băieții noștri. Sigur sunt meciuri de pregătire, trebuie să joace toți pentru ați face o idee asupra valori, însă celor care le dai minute ar trebui să și le folosească.

Suntem la al doilea  joc când schimbările făcute în repriza secundă dereglează lucrurile bune făcute în prima. După ce echipa gazdă a deschis scorul prin min. 20, băieții noștri și-au dat seama că nu-i de glumit cu acești puști și avantajul luat este anulat repede de golul lui Zele apoi Pavel profită de ezitarea portarului gază și ne aduce în avantaj iar Măgulean consfințește rezultatul pauzei cu un șut înșelător.

În partea secundă au loc mai multe schimbări în echipa noastră și tot odată apar și problemele, nesincronizări între compartimente, greșeli individuale de plasament, multe pase greșite... cu toate acestea Băd își trece în cont două ratări "cât casa" iar pe fondul acestor nereușite copii profită și marchează de două ori stabilind egalitatea pe tabelă. Apoi Băd trece peste nereușitele de început înscriind de 2 ori după ce între timp UTA mai egalase o dată la 4.

Accentuăm pe aceste" minute date jucătorilor" pe care ar trebui să le folosească pentru a convinge antrenorul, în loc să vezi prospeţimea adusă în folosul echipei și a jocului în sine, constatăm o indiferență și o oarecare nemulțumire de puținul timp acordat la mulți dintre cei introduși pe teren. Lăsați nemulțumirea la o parte și ajutați-vă tehnicianul să găsească cea mai bună formulă de echipă prin evoluția voastră !

Una peste alta a fost un antrenament bun contra unei echipe de mare viitor care va disputa sferturile Cupei României Elite: UTA under 17 - CSU Craiova pe 14 martie, succes copii! Iar noi urmează să ne deplasăm Sâmbătă dimineața la Ineu pentru un nou joc de pregătire cu echipa locală.

 

În prima repriză Irimia a aliniat următoarea formulă:

Șoltesz – Filip Cosmin, Dolga, Francesco, Topai – Popa, Simion, Zele, Gherghel – Pavel, Măgulean.

Au mai jucat în  repriza a doua:

Barabaș - Hodan, Băd, Ungur, Goț, Bruț, Farcaș, Hojda și Filip Ovidiu.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA