- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
liga IV - Sezon 2017-2018
Meci de pregătire

Îngheț pe caniculă în amical: Zăbrani – Cermei 0-0


13.08.2017 • 10:35 | sportarad.ro

(material preluat de pe www.sportarad.ro - manager 12/08/2017)

Trupa lui Anca și Nagy a bifat cel de-al doilea rezultat de egalitate al săptămânii în amicale. După 1-1 cu Crișul, a venit și un 0-0 la Zăbrani, cu una dintre divizionarele patru cu pretenții ale campionatului. În prima parte, Cermeiul a fost ceva mai periculoasă, dar Sulea, Bubuș și Vereș au irosit ocazii bune. La reluare, gazdele au avut mai mult inițiativa, cu Zele și Olariu în prim plan la finalizare, dar fără efect pe tabelă.

Fără Gherghel (cu probleme la mușchii intercostali), Stili Abrudean nu a aliniat chiar formula ideală înainte de startul sezonului, dar: "Sunt foarte mulţumit de implicarea băieţilor, având în vedere adversarul bun şi temperatura mare de la ora jocului. Ne-am atins în mare obiectivele şi la acest meci, e important că nu am luat gol şi, dacă eram puţin mai concentraţi la cele două-trei situaţii din partea a doua, poate reuşeam să marcăm. Mă bucur că am progresat de la săptămână la săptămână, eu zic că suntem pregătiţi să începem campionatul. Mailatul va fi un adversar greu, având în vedere că e şi ea o echipă lucrată, antrenată", a menţionat antrenorul Victoriei.

De cealaltă parte, divizionara a treia este încă în perioada căutărilor, iar Radu Anca susține că mai e destul de lucru. "Mai sunt multe asprecte de corectat și îmbunătățit în jocul nostru. Nu putem fi mulțumiți după jocul de azi, este clar că mai avem de muncit în cele două săptămâni rămase până la începerea campionatului. Trebuie văzut ce facem și cu jucătorii americani, căci, din câte se pare, nu pot fi considerați juniori. Avem aceeași problemă cu UTA, cu jucătorul macedonian", a punctat principalul celor de la Lunca Teuz.

Formaţii:

Zăbrani: Irimia – Ştrango, Francescu, Lung, Edu – D. Crișan, Simion – Topai, Zele, Varga – L. Olariu. Au mai jucat:Stănilă – Hojda, Gavriș, Morariu, Băd, Corlățeanu.

Cermei: Bodea – Taylor, Cotoc, Nistor, Suslak – Vereş, Ianc, N. Varga, Diarra – Bubuş, Sulea. Au mai jucat:Pașcalău – Aldan, Morar, Gurban, Gabriel, Goț, E. varga, Boldor, Rogojanu, Mager
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA