- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

LIGA IV ARAD | Etapa nr. 19 | 04. 04. 2018 | 17:00 | Stadionul din Pecica
-

Progresul Pecica
0 : 0

Victoria Zăbrani
-
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

liga IV - Sezon 2017-2018
Etapa nr.19

Fără 7 titulari la Pecica și gestul incalificabil a fraților Filip...

Toate confruntările dintre cele două echipe,  de-a lungul anilor,  s-au consumat prin jocuri frumoase cu victorii a ambelor tabere indiferent de teren. Sperăm ca și azi să avem parte de un joc frumos în care echipa noastră să țină ritmul gazdelor...pentru că, din păcate ne prezentăm fără Pavel și Francescu ( primul suspendat o lună, respectiv 4 etape al doilea ) Gherghel suspendat pentru 4 galbene, Farcaș bolnav, iar în ultimul moment aflăm că Zele nu poate pleca de la serviciu și frați Filip au plecat să-și sărbătorească paștele în Germania ???
Practic o să jucăm la Pecica fără 7 jucători importanți ai grupări noastre, Irimia având o sarcină destul de grea să încropească o echipă care să termine cu fruntea sus acest meci. Însă speranțe sunt pentru au ocazia să debuteze și cei care au jucat mai puțin sau deloc în acest retur care sperăm să nu înșele încrederea care li se va acorda.


Oaspeții, mai aproape de victorie chiar și fără 7 titulari, cu un gol anulat și un penalty ratat:

Progresul Pecica – Victoria Zăbrani 0-0

05.04.2018 • 8:24 | sportarad.ro
+ ● Mai multe poze

Cel mai echilibrat meci al rundei s-a încheiat cu un rezultat pe măsură. Pecica și Zăbraniul s-au anulat reciproc, ambele putând fi mulțumite de rezultat la cum au decurs lucrurile. Gazdele fiindcă au rămas în zece oameni pe finalul primei reprizei, iar Victoria pentru că  s-a prezentat la acest meci fără nu mai puțin de 7 fotbaliști cu pretenții de titulari.
Într-adevăr, fără Francescu și Pavel (suspendați până în luna mai), frații Filip, Farcaș, Zele, Gherghel, Cristi Irimia i-a debutat pe Ungur, Goț (jucători din Zăbrani) și Bruț, iar echipa chiar a arătat bine cu ei. E adevărat că nici Pecica nu le-a pus mari probleme într-o zi destul de slabă pentru formația lui Marius Grad.


Zăbraniul a dat un prim avertisment la golul anulat pentru offiside lui Goț. Apoi, cu 4 minute înainte de finalul primei părți, Țugulescu a făcut henț pe linia porții după reluarea lui Băd. Acesta din urmă și-a luat și responsabilitatea executării penalty-ului, după eliminarea fundașului pecican, dar Rusu i-a ghicit intenția și a respins.


Progresul a avut o posesie net superioară după pauză, însă a reușit să-și creeze o singură mare ocazie de gol. V. Fritea l-a găsit pe R. Popa în careul mic, dar acesta a tras în Șoltesz. Deși nu au mai avut prospețimea din prima parte, cei din Zăbrani au stat bine în teren și au impus remiza.

Directorul executiv al pecicanilor a admis faptul că echipa a cam dezamăgit astăzi. „Trebuie să recunoaștem că am jucat mai slab astăzi în fața unei echipe destul de experimentată, dar cu probleme de lot mai mari decât ale noastre. Era clar că după ce am rămas în zece oameni ne va fi și mai greu să dăm gol, dar se putea întâmpla la ocazia lui Popa. Una peste alta, egalul e echitabil, iar nouă nu ne rămâne decât să ne recuperăm punctele pierdute azi, vineri, la Curtici, a menționat Cristian Pilan”.


Cu atâtea absențe, Cristi Irimia a fost nevoit să apeleze și la fotbaliști care nu s-au prea antrenat cu echipa. Dar: „Băieții chiar s-au dăruit, au făcut un meci bun în special din punct de vedere tactic. Mă refer mai ales la Ungur și Goț, care au și avut de alergat ca mijlocași laterali și s-au descurcat binișor. Trebuia să marcăm în prima parte la acel penalty sau măcar să nu ne fie anulat golul, mai ales că mie nu mi s-a părut offside la acea fază. Dar, una peste alta, este un punct câștigat pe terenul unei echipe bune ale campionatului”, a spus antrenorul Zăbraniului, de altfel și singura rezervă (nefolosită) a teamului său.

Formații:  
Pecica: Rusu – Țugulescu, Dolga, Ew Wild, V. Fritea – Marinescu, R. Fritea (66 Borteș),  Șiclovan, Huțanu – R. Popa, Vlad Michel.
Zăbrani: Soltesz –  Ad. Popa, Hodan, Edu, Topai – Simion – Ungur, Băd, Măgulean, Goț – Bruț.

Arbitri: Dorinel Herțeg – Emil Arsa, Lucian Berariu.
Observatori AJF: Leontin Buda, Andras Mako.

Nu există încă postare disponibilăPlaceholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA