- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
LIGA IV ARAD | Etapa nr. 11 | 28. 10. 2017 | 15:00 | Arena din Socodor
Bibarț Bogdan '14 (penalty)
Gherecheș Ioan '73

ACS. Socodor
2 : 3
( 1 : 1 )

Victoria Zabrani
Zele Eduard '45 (penalty)
Zele Eduard '80
Zele Eduard '83
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Mailat Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
Gazdele sperau să ne pună probleme - Zele iese la rampă cu un nou Hat trick:

liga IV - Sezon 2017-2018
Etapa nr.11

ACS. Socodor - Victoria Zăbrani 2 : 3 ( 1:1 )

29.10.2017 • 10:41 | sportarad.ro

S-au întors Gherghel, Olariu, Rogojinaru plus Cosmin Farcaș

Una din cele mai disputate partide ale etapei cu numărul 11 a Ligii a IV-a s-a consumat Socodor, acolo Zăbraniul fără Francescu și Băd ( primul ispășind o etapă de suspendare iar al doilea accidentat) a apelat din nou la Gherghel, Olariu și Rogojinaru, dar și la Cosmin Farcaș, fostul mijlocaș al UTA-ei în Liga II-a. După ce au oprit în urmă cu o etapă pe Chișineu Criș pe teren propriu, gazdele sperau să le pună probleme și "alb-roșiilor" de pe Mureș, însă calculele hârtiei nu ieșit deloc.

Socodorul a început în forță partida și a reușit să deschidă scorul dintr-un penalty pe care l-a transformat Bibarț, ca urmare a unui henț făcut de unul dintre fundașii oaspeților. Zele a ratat egalarea în două rânduri, dar tot el s-a revanșat în minutul 44, atunci când a transformat și el o lovitură de la unsprezece metri. Golul a venit firesc în urma unei dominări accentuate a echipei noastre care a fost peste adversar după ce acesta reușise deschiderea scorului.

Partea a doua a fost una disputată pe contre, cu ambele formații preocupate să obțină cele trei puncte. Este de apreciat dârzenia gazdelor și dorința lor  pentru un rezultat bun însă tot echipa noastră este  cea care domină  ratând o sumedenie de ocazii de a înscrie. Și cum se întâmplă de obicei, tot Socodorul va trece în avantaj  în minutul 73, când Gherheș, profitând de o bâlbâială în careu a fundașilor noștri și punctează cu un șut din șapte metri, în urma unei lovituri de la colț. Însă, lucrurile nu aveau să rămână așa pentru că a ieșit la rampă Eduard Zele.


Din tribună echipa noastră a fost "urmărită" de președintele grupări de pe Criș, domnul Cherecheș care s-a deplasat special pentru a-și vedea viitorul adversar la lucru...

Mai întâi, cu 10 minute înainte de final, mijlocașul lui "Știli" a profitat de o recuperare și o pasă foarte bună a lui Olariu și a trimis cu șpițul, de la 18 metri, peste Vîrzob: 2-2. După alte trei minute, Zăbraniul a beneficiat de o lovitură liberă de la 40 de metri. "Știli mi-a spus să dau să prind cadrul porții, am simțit că dau gol", descrie faza atacantul oaspeților, care a șutat din acea "liberă" perfect, mingea oprindu-se în plasă, trecând peste Vîrzob prins puțin în față.

Iar pentru ca scenariul de coșmar să fie complet pentru Socodor, căpitanul Turcuș a fost eliminat direct cu 5 minute înainte de final pentru o intrare cu ambele picioare înainte asupra lui Zele.

 "A fost un meci disputat, am reușit să deschidem scorul, să conducem în două rânduri, dar, din păcate, după aceea am intrat în jocul lor și nu înțeleg de ce. În loc să liniștim partida și să conservăm rezultatul, am jucat cu mingi lungi, am vrut să mai marcăm. În plus, s-a comis o mare greșeală personală și am fost egalați.în fine, am încasat și acel gol de la 40 de metri și am căzut din punct de vedere psihic. S-a rupt totul mai ales la eliminarea lui Turcuș. E drept, puteam și noi să egalăm la ultima fază, dar e păcat că s-a ajuns aici, având în vedere că cu un sfert de oră înainte de finalul partidei eram învingători. Asta e, mergem înainte, ne așteaptă încă patru partide cu adversari abordabili, trebuie să obținem cât mai mult din aceste meciuri și vedem ce va fi din iarnă", ne-a declarat Petrică Crișan, președintele "alb-negrilor".

''Diferența de valoare și de exprimare în joc s-a văzut evident''

Concluzia acestei întâlniri a fost creionată succint de Abrudean  Adrian…deranjat de declaraţia făcută de un oficial al gazdelor. ''A fost o victorie muncită în fața unui adversar bun a campionatului, a venit pe fondul unei prestații excelente a băieților care din minutul 20 au controlat jocul până în final. Mă miră că alții au văzut alt joc, eu nu pot decât să-mi felicit încă o dată jucători pentru efortul depus și nu în ultimul rând reîntoarcerea lui Olariu, Gherghel și Rogojinaru care au adus acel plus de care aveam nevoie. Iar Cosmin,  care a fost la primul său joc după o lungă perioadă de pauză, sunt convins că ne va fi de un real folos la meciurile ce vor urma. Repet chiar dacă scorul a fost destul de strâns  diferența de valoare și de exprimare în joc s-a văzut evident. Urmează o săptămână grea la finalul căreia vom înfrunta liderul la zi a campionatului, ne vom pregăti cu multă atenție și cred că bieții mei vor fi la înălțimea acestui joc important,'' a spus tehnicianul nostru în final.

"Ne simțim mai bine în deplasare pentru că avem mai multe spații"

Eduard Zele și-a mai spălat din păcate, după ce fusese eliminat cu UTA II și a încasat două etape de suspendare. "Ne-am făcut singuri meciul greu, am primit gol și am fost nevoiți să tot alergăm după egalare și victorie. Am avut destule ocazii, puteam să înscriem mai repede, dar am făcut-o pe final și am reușit să luăm toate punctele. Pentru mine nu a fost cel mai bun tur de campionat, deoarece am început bine cu două goluri, după aceea am fost accidentat, iar când am reintrat în joc, am fost eliminat și suspendat două etape. Acum însă mă simt în form, vreau să înscriu cât mai mult și să îmi ajut echipa cât mai mult. Ne simțim mai bine în deplasare pentru că avem mai multe spații, când jucăm acasă, cam toate echipele se pun pe două linii și ne e greu să le desfacem", a fost declarația eroului zilei, Eduard Zele.

Formații:

 ACS Socodor: Vîrzob – Licker (Covaci – min. 49), Gherheș, Molcuț, D. Ardelean – Șulea, Turcuș – Deloreanu, Fl. Dema, Flueraș (Bragea – min. 58) – Bibarț.

Victoria Zăbrani: Irimia – Topai, Strango, Lung, Edu – Simion, Crișan – Gherghel,  Zele (min. 90 – Rogojinaru), Farcaș (Filip – min. 68) – Olariu.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA