- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
LIGA IV ARAD | Etapa nr. 12 | 04. 11. 2017 | 11:00 | Stadionul ''Josef Scheirich''
Zele Eduard 19'

Victoria Zăbrani
1 : 0
( 1 : 0 )

Crișul Chișineu Criș
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Mailat Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
Liderul la zi a campionatului a fost oprit la Zăbrani pierzând primul joc al sezonului:
liga IV - Sezon 2017-2018
Etapa nr.12

Victoria Zăbrani - Crișul Chișineu Criș 1-0 (1-0)

05.11.2017 • 12:30 | CSVZ

A fost victoria revenirii după destule probleme de efectiv din această toamnă.

Liderul la zi a campionatului a fost oprit la Zăbrani pierzând primul joc al sezonului, băieții lui 'Stili' au arătat ca o echipă matură capabilă să transpună pe gazon ceia ce le-a cerut profesorul. ''am vrut să arătăm că suntem capabili să relansăm campionatul, am jucat pentru orgoliul nostru de sportiv și nu în ultimul rând pentru acei câțiva oameni care permanent sunt alături de noi'' aveau să spună băieții la finalul meciului. Da, pentru noi a fost victoria revenirii, după destule probleme de efectiv din această toamnă, nu considerăm că a fost o surpriză, mai de grabă ceva normal în raport cu valoarea băieților de care 'Stili' dispune.

La adăpostul punctelor diferență (6) de ocupanta locului 2, Crișul a venit decisă  să treacă și acest ultim examen greu (după spusele președintelui grupării) din acest tur de campionat. Însă nu bănuiau că vor întâlni o echipă atât de disciplinată tactic care avea să-și îndeplinească pe deplin sarcinile trasate pentru acest joc. După un prim sfert în care posesia a fost de partea lor noi așteptându-i în jumătatea noastră răspunzând prin contre puternice purtate de Filip și neobositul Olariu, se conturează concepția tactică pregătită de tehnicianul nostru pentru acest joc. 

Rezultatul vine în min.19 când Zele primește o minge, flancat de 2-3 fundași la marginea careului mare și din întoarcere cu stângul îl execută cu un șut precis, mingea oprindu-se în  colțul din dreapta al porții  apărate de Mucha. 1-0!

Oaspeții au forțat egalarea însă fără mari sorți de izbândă   Modan fiind singurul care a forțat apărarea noastră cu un șut centrare de pe dreapta, mingea trecând prin fața porții fără ca nimeni să intervină. Băieții noștri s-au apărat atent și au replicat prin câteva contre tăioase însă fără finalizarea dorită.

În partea a doua tot noi  am fost cei care am încercat desprinderea creându-ne câteva ocazii clare de a înscrie. Mai întâi, Zele care a șutat în brațele lui Mucha, apoi Francescu a deviat cu capul peste transversală la două cornere și, în fine, Olariu l-a obligat pe Mucha să respingă în corner un șut puternic la colțul scurt. Singurele șanse de egalare ale oaspeților au venit spre final, prin șuturi de la semi-distanţă ce nu i-au creat foarte mari probleme experimentatului Irimia. Autorii lor, Drăgan și Gîlcă.

 

Dedic această victorie tuturor celor care sunt alături de noi în această comună și la acest club

Meciul s-a încheiat cu victoria meritată și extrem de prețioasă a Zăbraniului, care a redeschis lupta pentru titlu în Liga 4-a Arad, una dintre urmăritoare fiind chiar noi din acest moment. "Felicit jucătorii pentru atitudine, determinare și inteligență tactică, doar așa puteam câștiga. Am avut încredere și am în continuare în ei. Chiar dacă oaspeții au avut posesie mai bună și era și normal să se întâmple asta căci sunt liderii campionatului, plusul tactic a fost de partea noastră. Avem și noi problemele noastre, acum regretăm punctele pierdute așa cum le-am pierdut, dar e bine că am câștigat azi și asta e tot ceea ce contează azi. Sunt foarte fericit și dedic această victorie tuturor celor care sunt alături de noi în această comună și la acest club", a menționat Adrian Abrudean, antrenorul Victoriei, care și-a și menajat golgheterul. "Flavius Băd este la 50% din potențialul fizic, risca o recidivă. Urmează un meci greu la Ineu și azi aveam nevoie doar de jucători 100% sănătoși. L-am ținut rezervă, dar ne-a ajutat pe final cu experiența lui", a mai explicat "Știli".  (sportarad.ro)

Voi vedea unde am greșit și ce trebuie să fac pentru a evita pe viitor un astfel de joc

Dacă etapa trecută a fost ținut la pat de pneumonie, Zsolt Muzsnay a fost pe banca echipei sale la Zăbrani, însă nu a reușit să le dea un imbold suficient lui Modan et. comp, drept pentru care și-a și asumat responsabilitatea eșecului. "Felicit echipa adversă, în schimb noi am jucat mai slab. Eu sunt de vină, nu pot acum la cald să găsesc greșelile. Dar, vina este numai și numai a mea. Voi vedea unde am greșit și ce trebuie să fac pentru a evita pe viitor un astfel de joc", a spus succint după meci fostul mijlocaș al Stelei.  (sportarad.ro)

Echipa: Irimia – Strango, Lung, Francescu, Edu – Simion, Crișan – Filip , Zele , Topai – Olariu .
Antrenor: Abrudean Adrian
19'
Gool!!! Zele Eduard
77'
Iese Zele Eduard-intră Băd Florin
85'
Cartonaș galben Olariu Laurențiu
88'
Cartonaș galben Strango Marius
90'
Iese Filip Ovidiu-intră Varga Rafael
90'
Iese Olariu Laurențiu-intră Farcaș Cosmin
Echipa: Mucha – Fl. Drăgan, Al. Pavel, Teședan, Jude – Hosu , Maghici, Clej , Gîlcă – Cigan, Modan.
Antrenor: Zsolt Muzsnay
25'
Cartonaș galben Teșendan Florin
46'
Iese Hosu Alexandru-intră Huțanu Petrică
47'
Cartonaș galben Pavel Alin
54'
Iese Clej Daniel-intră Borșa Sebastian
62'
Iese Jude Dorin-intră Todea Teodor
71'
Cartonaș galben Todea Teodor
88'
Cartonaș galben Maghici Casian
Arbitrii:
Dorinel Herțeg – Cristian Cășuț, Silviu Mocanu.
Observatori:
Romulus Tănăsescu, Vasile Rad.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA