- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
liga IV - Sezon 2017-2018
Revedere

Doi foști sportivi a generației anilor '80 prezenți în tribună la ultimul joc al echipei


28.11.2017 • 10:35 | CSVZ

Nu au scăpat prilejul de a fi prezenți să vadă la lucru actuala generație de sportivi.

La ultimul joc acasă am avut surpriza de ai avea în tribună  Pe Dărăban Rudolf și Quast Egon doi foști sportivi ai clubului nostru, actualmente stabiliți în  Waldkraiburg, respectiv Stuttgart. Ambii veniți la ședința festivă anuală a firmei Pletl. Nu au scăpat prilejul de a fi prezenți să vadă la lucru actuala generație de sportivi în ultimul act din acest an a Ligii 4.

Sigur rezultatul a scutit de orice comentari puținii spectatori prezenți în tribună însă savoarea glumelor împărțite cu foști lor colegi de generație Brîncoveanu Gheorghe, Tiberiu Nicula, Secoșan Liviu, Dehelean

Aurel ( fostul administrator al Bazei sportive ) și Țălan Gheorghe a meritat din plin.

Fundașul de fier al Victoriei a ținut să repete un lucru la care ține mult "Amintirile mele, sufletul şi inima îmi vor rămâne pentru totdeauna la Zăbrani. Aici am crescut, aici m-am format ca sportiv, ca om, pentru mine Zăbrani-ul rămâne casa mea. La fel și generația noastră care eram de fapt o familie condusă de mentorul nostru Graf Franz." a spus cu oarecare emoție în glas Dărăban Rudolf


'' uitaţi-vă la mine numai când îmi aduc aminte de acele vremuri mă luminez la faţă, vreau să spun că pe vremea noastră eram foarte uniţi şi la greu dar mai ales la bine, păi să vedeţi după meciuri când le câştigam până acasă o ţinem tot într-un cântat. Dacă pierdeam şi atunci cântam , dar de necaz aşa că la noi era veselie tot timpul. '' a ținut să spună cu mult entuziasm  și Quast Egon.

În final ambi au ținut să transmită  băieților, staffului tehnic și conduceri  mult succes și continuitate  în ducere mai departe a tradiției sportive a comunei.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA