- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Soluțiile nu cad sau vin din senin ele trebuie căutate

Radiografie a turului ( 3 )


07.01.2018 • 8:41 | CSVZ

Și în Octombrie continuăm seria eșecurilor de pe teren propriu. Acasă clacăm, în deplasare batem tot. Inconstanța în evoluție și starea explosivă din sânul echipei  continuă... rezolvarea va veni doar atunci când se vor uni toți factori implicați în fenomenul fotbalistic din Zăbrani.


Soluțiile nu cad sau vin din senin ele trebuie căutate, gândite sau readaptate la situațiile momentului însă se pare că remedierea nu a fost găsită pentru că înregistrăm un nou semieșec pe propriul tren în fața celor de la Vladimirescu cea ce face ca "gluma să se îngroașe" vorba unui spectator prezent la joc. Deja zonele înalte încep să rămână amintire este clar de acum,  prioritar trebuie să fie redresarea rapidă până nu ne cufundăm mai adânc.

Campionatul încă se joacă

Am avut atâtea șanse și am "dat cu piciorul în ele" ce mai contează un egal cu Vladi' totuși suntem la 3 puncte de locul 2, campionatul încă se joacă, cu lotul așa subțiat încercăm să ne revenim. Și băieți reușesc o nouă victorie și încă la scor chiar în ograda Felnăcanilor cei drept și aceștia măcinați din cauza numeroaselor plecări, însă victoria am considerat-o de moral pentru întâlnirea de acasă cu Sîntana.

Pierdem derby-ul cu Sîntana

Considerat derby al etapei meciul cu Sîntana se anunța deosebit de important pentru ambele grupări însă la noi problemele de efectiv deveniseră deja cronice,  oricât de mult a încercat Abrudean să le redreseze echipa din Sîntana pleacă cu toate cele 3 puncte.  După acest nou eșec a urmat de o ședință furtunoasă, însă se pare benefică,  la care participă factori implicați în fenomen. Se reîntorc la lot 2 din cei trei plecați creându-se o oarecare stare de normalitate.

Batem însă la Socodor

Lucru care se va vedea la următoarea deplasare destul de grea de la Socodor unde am reușit să întoarcem rezultatul și să terminăm victorioși datorită celor trei reușite ale lui Zele. De menționat că în etapa precedentă gazdele au reușit un egal contra liderului la zi a cărui conducător a fost prezent în tribunele cochetei baze sportive petru a-şi vedea adversarul la lucru. Acesta având cuvinte de laudă pentru jocul echipei noastre la finalul întâlniri,  recunoscând că îl va aștepta un joc greu în etapa următoare la Zăbrani și  nu s-a înșelat.

 ( va urma )
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA