- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

18 fotbaliști la reunirea Zăbraniului!

Irimia l-a "uns" antrenor secund pe Pavel, iar numărul achizițiilor a crescut la nouă


30.01.2018 • 22:50 | sportarad.ro

După despărțirea de Adrian Abrudean, frâiele de antrenor la Victoria Zăbrani au ajuns la Cristian Irimia. Acesta a avut o vacanță activă, atâta timp cât, împreună cu conducerea clubului, a lucrat la campania de achiziții și programul de amicale.

Astfel, la începutul anului, "alb-roșii" oficializaseră deja transferurile lui A. Popa și Fl. Pavel, de la Săvîrșin și Măgulean, de la Pecica. Apoi, a urmat înregimentarea lui Sergiu Barabaș, un portar crescut de UTA, care s-a despărțit în toamnă de Voința Mailat. În fine, s-a insistat pentru revenirea la echipă a zăbrănenilor Hodan, Mereuță, Ungur și Goț, toți fotbaliști de mijlocul terenului, cu mențiunea că primii doi se descurcă și în defensivă. Iar în ultimul moment a fost convins și Andrei Bruț să se alăture Victoriei. Fostul atacant al Păulișului e student la Timișoara și va face parte din "lotul" de jucători de pe Bega ce va veni săptămânal la antrenamentele Zăbraniului.

În această seară, după o ședință la care a luat parte și primarul comunei de pe Mureș, Marian Toader, care și-a reconfirmat sprijinul necondiționat pentru echipă, toți fotbaliștii menționați, plus Filip, Topai, Hojda, Farcaș, Edu, Simion, Gherghel și Băd, au efectuat primul antrenament sub comanda lui Cristi Irimia.

Tânărul tehnician l-a convins pe Flavius Pavel, cel mai experimentat fotbalist al lotului, să facă parte (și) din staff. "Am jucat mult timp împreună, suntem colegi și la Viitorul, suntem pe aceeași lungime de undă, sper să facem echipă bună la Zăbrani. Fiindcă nu mai vreau să apăr, pentru a mă dedica sută la sută antrenoratului, pe lângă Barabaș mai îmi doresc un portar. Dubou nu poate să vină la antrenamente, poate îl vom legitima și pe Mișu Aniculăesei, care și a fost azi cu mine, la primul antrenament. Totodată, încercăm să mai luăm un fundaș central", ne-a mărturisit Irimia. "Din partea conducerii are tot sprijinul și răbdarea necesară pentru alcătuirea unei noi formule de echipă și nu ascund faptul că mai suntem în tratative cu încă 3-4 jucători, însă toate la momentul potrivit", a menționat și Virgilius Stamate, președintele grupării "alb-roșii".

De la prima ședință de pregătire au absentat motivat Francescu și Zele, dar ei ar trebui să fie prezenți de joi la treabă, dar și sâmbătă, la primul amical al iernii, cel cu Voința Mailat. Săptămâna viitoare e ceva mai încărcată la Zăbrani, căci, pe lângă cele trei antrenamente în nocturnă, sunt programate și două amicale: joi, cu UTA Under 17 și sâmbătă, cu Ineul. Crișul, pe 17 februarie, Păulișul, pe 24 februarie și Felnac, pe 3 martie.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA