- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
liga IV - Sezon 2017-2018
Comunicat

Primarul comunei Zăbrani, dl Toader Marian a bătut palma cu Cristi Irimia pentru următorul sezon.


30.11.2017 • 13:13 | CSVZ

A plecat ''Știli'' vine Irimia pe banca tehnică

Ultimul joc al nostru pe teren propriu a fost și ultimul pe banca tehnică a lui Abrudean Adrian, acesta anunțându-și intenția de a pleca la o altă grupare. După o discuție cu primarul comunei, dl Toader Marian la finele jocului în care tehnicianul a ținut să mulțumească conducerii comunei și clubului pentru sprijinul acordat pe toată această perioadă cât a activat la clubul nostru. Despărțirea  a fost una amiabilă urându-și reciproc succes pe mai departe.

" Doresc pe această cale să mulțumesc lui Știli pentru aportul adus la formarea acestei echipe și rezultatele obținute  sub comanda s-a. Îi doresc să aibă mult succes în cariera de antrenor la oricare club va activa mai departe. Noi nu putem să stăm pe loc așa că, după discuții mai ample avute cu Cristi pe care l-am asigurat de sprijinul total din partea mea și sigur a conducerii clubului vreau să anunț pe această cale că,  noul tehnician al clubului din Zăbrani  va fi  Irimia Cristian. Îi urez succes în noua postură, care cred că și pentru el va fi o nouă provocare, alături de multe altele pe care le-a avut de-a lungul carierei sale de profesionist. " a dorit să ne transmită în încheiere dl. Toader Marian, primarul comunei.

Deci de azi clubul din Zăbrani are un nou antrenor, urmând ca în cel mai scurt timp să vină cu un program pentru perioada următoare.

La fel vor continua discuțiile și pentru împrospătarea lotului unde se preconizează schimbări importante pentru ca echipa să-și poată continua evoluțiile bune și în returul campionatului pentru că să nu uităm, gruparea noastră a fost singura care a reușit să învingă actualul lider de pe Criș.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA