- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
Avancronica | Etapa nr. 8
Întâmpinăm runda cu nr. 8 de pe fotoliu de lider
Trebuie să știm să gestionăm momentele bune și grele care sunt inerente în viața unei echipe.
Zăbrani - Glogovăț 2013

19.09.2018 • 8:13 | CSVZ
+

Dacă până acum am fost lăsați în pace neacordându-se multă atenție crezând că este un moft de moment această ascensiune a echipei noastre. Iată că odată cu derularea etapei cu nr. 7, realizând că nu este de glumit cu băieții lui Irimia, au început atacurile. Primul chiar după ultima deplasare când ni s-a spus că "am fost ajutați de arbitraj" și că nu am fi echipa potrivită pentru cel mai înalt loc pe podium.

Acum aceste afirmații nu ne surprind, mai ales că ele sunt lansate de un om care ne-a obișnuit cu asemenea declarații fiind veșnic nemulțumit de orice și pe oricine. La fel ni se pare și colegul său de pe bancă, un personaj pitoresc rămas parcă "din apusul anilor '70 a fotbalului sătesc". De... la fotbal toată lumea ne pricepem, avem părerile noastre pe care greu ni le pot schimba cineva.

Întorcându-ne în ograda noastră atragem atenția băieților și tehnicianului nostru că, greul de-abia acum începe iar munca la unison trebuie să fie cuvântul de ordine. Numai așa evităm sincopele care te pândesc la orice pas într-o competiție de lungă durată. Cu multă muncă și modestie trebuie abordat joc cu joc, fiecare adversar în parte. Să știm să gestionăm momentele bune și grele care sunt inerente în viața unei echipe.

Am trecut de runda 7 cu rezultatul așteptat, chiar dacă nu am strălucit prin evoluție, cele 3 puncte ne-au consolidat poziția de lider. Așteptăm sâmbătă glogovățul o echipă imprevizibilă cu rezultate oscilante: "sunt convins că vom compensa evoluția mai puțin convingătoare de la Săvîrșin cu un joc elaborat, tehnic pe măsura valori jucătorilor noștri sâmbătă în meciul cu echipa din Vladimirescu. Am convingerea că băieții nu mă vor dezamăgi iar jocul va fi unul deosebit la nivelul valori lor, iar finalul întlniri să demonstreze că merităm locul de lider", a spus președintele grupări, Stamate Virgilius.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA