- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Avancronică | Etapa nr. 7
Suntem singura echipă cu cinci victorii din cinci...
Ne deplasăm la Săvîrșin cu un singur scop acela de a ne consolida locul ocupat și nimic altceva.
14.09.2018 • 17:32 | CSVZ
+

După șase etape în care doar echipa noastră a mers în linie bifând la capitolul victorii cinci din cinci posibile și cu un joc mai puțin. Suntem urmați de Sîntana însă cu 2 egal-uri și un joc mai mult, apoi Frontiera Curtici și Progresul Pecica cu câte o înfrângere, astea sunt primele 4 locuri în momentul de față a ligii 4.

Ce aduce această etapă... nouă ni se pare confruntarea dintre Glogovăț și Ineu a fi una interesantă și poate ce-a mai echilibrată din această rundă. Celelalte sunt meciuri normale în care favoritele se vor impune destul de ușor după ce am văzut până acum.

Noi ne deplasăm la Săvîrșin, o echipă destul de incomodă dar care practic nu poate să emită pretenții deosebite având, din ce a arătat până acum, o exprimare limitată. Mai multe probleme o să întâmpine băieții noștri cu suprafaţa de joc care și ultima oară a arătat destul de deplorabilă poate una din cele mai proaste din județ. Dar condițiile sunt aceleași pentru ambele combatante revenindu-ne sarcina de a arăta că nu degeaba suntem liderul seriei și acest statut trebuie să ni-l respectăm și pe terenul din Sâvîrșin.

Cristi Irimia trebuie să trimită pe teren formula câștigătoare care să ne aducă victoria la finalul întâlniri. Alți termeni nici nu-i putem gândi sau discuta. Suntem convinși că valoarea echipei își va spune cuvântul și va face diferența pe teren, nu credem că tehnicianul nostru împreună cu băieți gândesc altfel. Ne deplasăm la Săvîrșin cu un singur scop acela de a ne consolida locul ocupat și nimic altceva. Arătăm că ne respectăm adversarul practicând un joc superior din minutul unu până în final... așa face o echipă care își dorește locul pe podium. Se respectă și impune respect prin evoluția superioară exprimată acolo pe teren... dorim să credem că băieții noștri vor reuși acest lucru.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA