- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
Cristian Todea
O provocare pe care o așteptam de ceva timp
După 20 de ani de activitate cred că au fost primele 4-5 luni în care am stat departe de acest sport.
Fotbalul este cea ce îmi doresc să fac în continuare

24.09.2018 • 21:14 | CSVZ
+

Am profitat de faptul că Cristi Todea dorea să cunoască baza din Zăbrani, înaintea primului antrenament pe care îl va conduce azi și am reușit să avem o conversație pe această temă în calitate de nou tehnician al clubului.

Pentru mine este o provocare pe care o așteptam de ceva timp pentru această reactivare pentru că îmi doresc să antrenez, după câteva luni în care am stat departe de fotbal după plecarea de la UTA. O perioadă în care ma făcut să mă gândesc că totuși fotbalul este cea ce îmi doresc să fac în continuare, am știut asta tot timpul, o fac de când eram copil fiind obișnuit cu programul de sport, cu cantonamente, antrenamente iar după 20 de ani de activitate cred că au fost primele 4-5 luni în care am stat departe de acest sport.

Îmi doream să reîncep să antrenez la o echipă de aici din Arad la nivel de Liga 3-4

Mia prins bine această pauză după experiența de la UTA și îmi doream să reîncep să antrenez la o echipă de aici din Arad la nivel de Liga 3-4. Până la urmă a venit această propunere de la Zăbrani și am acceptat-o cu plăcere datorită faptului că mi se pare o propunere interesantă din punct de vedere al perspectivelor și a cea ce-și doresc oameni de aici.

 Este important să reușim să formăm o echipă

Din prima zi când am vorbit cu ei s-au gândit doar la primul loc și acesta este lucrul care ma determinat și pe mine să accept această provocare. Am văzut și baza de la Zăbrani, este un teren bun de joc, echipa urmează să o cunosc azi, sunt jucători pe care îi cunosc cât de cât... Mureșan, Tibi Bir jucător cu care am fost chiar și coleg, pe Mureșan l-am avut și la UTA. Sunt jucători cu experiență gen Băd, Pavel care au foarte multe meciuri la acest nivel. Este important să reușim să formăm o echipă, să fim un grup unit și să putem să facem oameni fericiți prin rezultatele și prin jocul nostru.

Fotbalul pentru mine în primul rând este o plăcere

Am mai avut câteva discuții și cu alte echipe însă nu s-a concretizat nimic iar propunerea de la Zăbrani a fost foarte concretă și acest lucru ma determinat să accept, cu siguranță este ceva nou pentru mine eu fiind obișnuit cu un nivel de profesionism unde se antrena zi de zi, aici antrenamentele sunt mai puține pe parcursul săptămânii dar este o plăcere și cum am mai spus, fotbalul pentru mine în primul rând este o plăcere. Faptul că voi cunoaște noi jucători, faptul că voi cunoaște noi oameni care își doresc ca la Zăbrani să facă o echipă bună, care să joace fotbal, faptul că reușesc să văd și nivelul acesta să plec de jos să văd cum este munca aici și  toate aceste sunt sigur că mă vor ajuta pe viitor.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA