- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

''golul lui Mașniță avea să de-a deșteptarea în tabăra noastră''

Dacia Beliu - Victoria Zăbrani 2-4 (0-0)

10. 03. 2019 • 9:46 | CSVZ

Dacă caravana ligii 4 a pornit cu o pauză pentru noi (de fapt vor fi două, cealaltă va fi însă pe puncte) și pentru  ca băieții să joace ne-am deplasat până la Beliu, liderul la zi a ligii 5b,  pentru un joc amical. Aici am găsit o bază sportivă frumoasă însă  din păcate, cu un gazon deplorabil care avea să influențeze jocul ambelor combatante.

După o primă repriză cu un joc încâlcit și plin de greșeli în tabăra noastră în care băieții  s-au acomodat mai greu condițiilor de joc, a venit partea a doua în care echipa noastră a arătat diferența de nivel care le desparte printr-o evoluție superioară în fața unui adversar care avea să cedeze în final. Practic golul lui Mașniță  avea să de-a deșteptarea în tabăra noastră care până în final avea să marcheze de trei ori.

Ce am văzut, fără a supăra pe nimeni: o linie de fund în care Țop a fost mai mereu depășit, Topai destul de neinspirat, mai ales în faza de apărare, Pașcu la care nu prea iau reușit dublajele,  în  fine  partea pozitivă  sunt cei doi goalkeeperi   care aduc tot mai multă siguranță echipei. 

La mijloc a fost  "durerea"- fără Bir accidentat și Takenori învoit pentru a-și rezolva probleme personale, Simion, Gherghel, Nibu ( mobilitate și forța  scăzută, cu toate că a marcat un gol frumos )   nu au reușit  reușit acea sincronizare necesară construcției.

Apoi Mandache, care la fel a marcat, ni  sa părut complet neinspirat și care trebuie să  se pună  serios pe muncă... Bubuș a arătat o mai multă dorință de joc și mai multă disponibilitate la efort. În fine, Băd a reușit să înscrie de două ori și a făcut ce trebuie să facă un atacant însă de la el așteptăm parcă mai mult. Repetăm, așa am văzut noi, băieți ne pot contrazice sâmbătă în primul joc oficial din acest an. 

Echipele:

Dacia Beliu: Coraș S, Coraș C, Stan, Mititelu, Țîrban, Vesa, Iacob R, Veciuhca, Popovici V, Popovici M, Mașniță. 

Au mai jucat:  Lacatuș, Cut, Hideg, Dumitra, Iacob Roland.

Zabrani: Muresan, Țop,pascu, Hodan, Topai, Simion, Mandache, Nibu, Bubus, Gherghel, Bad.

 Au mai jucat:  Mitrea, Got, Lazar, Crișan, Țuța.

Golurile: 0-1! Bad (min. 52),  1-1! Țîrban (min. 60),  2-1! Masnita (min. 70),  2-2! Mandache (min. 83),  2-3! Nibu (min. 88),  2-4! Bad (min. 90).Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA