- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Zăbraniul a pierdut în fața Cermeiului în primul joc de pregătire din acest an.
Gloria Lunca Teuz Cermei – Victoria Zăbrani 5-3 (2-3)

26.01.2019 • 20:39 | CSVZ
+


Ninsoarea căzută în ultimele ore a dereglat programul "triunghiularului" de pe Șega. De altfel, UTA 2001 nu a mai intrat deloc în "horă", iar Lunca Teuz Cermei și Victoria Zăbrani au jucat pe terenul curățat în cele din urmă de angajații Primăriei la ora 10:15, în loc de 8:30. Din cauza acestui decalaj, Ovidiu Vezan nici nu a mai putut rămâne la teren din cauza unor probleme personale, în timp ce de la divizionara a patra au absentat mai mult sau mai puțin motivat Adi Popa și Flavius Pavel.

Scorul final a fost de 5-3 în favoarea Cermeiului, după ce o formație extrem de experimentată a Zăbraniului se afla în avantaj la pauză: 3-2.  Ciubotariu, Vlad, Matiș,  Bulza  și Gruiescu  au înscris pentru "sămădăi", iar Zele (2) și Simion pentru Victoria.


''Un prim test foarte util pentru noi, disputat în condiții de iarnă, ceea ce a făcut și mai solicitant antrenamentul. Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor, victoria adversarilor a venit după pauză, când am avut numai copii pe teren, dar asta contează mai puțin. În cea ce privește programul, ne vom întâlni Luni pe stadionul Gloria iar Miercuri ne vom afla la Zăbrani urmând ca Vineri să jucăm la ora 11:00 la Ineu după care vom urca la Moneasa pentru 7 zile.", a menționat Leo Pința, antrenorul Zăbraniului.


"Chiar dacă am admirat peisajul de iarnă vreo oră jumate din vestiare, până la urmă e bine că am putut juca acest prim amical. În primul rând, m-a interesat să-i văd la lucru pe jucătorii nou sosiți, Macovei, Ciubotariu, Gruiescu și Iuga, deși pe ultimii doi i-am urmărit și la UTA în toamnă. Am împărțit lotul în două și a rezultat un antrenament bun",  a punctat și Radu Anca.


 

Formații:


Cermei ( prima repriză ):  Stănilă – Polgar, Varga, Dolga, Sabău – Mihuța, Ciubotariu – Macovei, Prună, Gruiescu – Bulza.
Cermei ( a doua repriză ): Gârlea – Polgar, Rogojan, Nistor, Sabău – Mager, Ciubotariu (Macovei), Iuga, Vlad – Capătă, Matiș.

Zăbrani ( prima repriză ): Mitrea – Topai, Hodan, Pașcu, Dragu – Bier, Francescu – Gherghel, Zele, Simion – Băd.
Zăbrani ( a doua repriză): Mureșan – Hojda, Adam, Rusu, Cojocaru – Țuța, Nibu, Bubuș, Tămășesc – Cioancă, Goț.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani