- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

La Valcani a doua remiză cu același scor.

Popeda Dudeștii Vechi - Victoria Zăbrani 2-2 (1-1)

15.02.2019 • 9:55 | CSVZ


Joi 14. 02. 2019 ora 15:30 - terenul din Valcani

Chiar dacă deplasarea la Dudeștii Vechi avea să fie de fapt la Valcani, pentru că pe terenul din localitate nu se putea juca datorită unor lucrări, jocul și-a atins scopul fiind unul bun ca pregătire mai mult fizic pentru că tehnic s-a putut mai puțin asta și datorită stări proaste a suprafeței de joc.

Am avut în față un adversar ambițios, determinant care a pus multă presiune în special prin decarul Novac, care de fapt a și  deschis scorul după ce a pătruns central surprinzând apărarea noastră cu un șut sec la care Mureșan nu a avut ce face ( 1-0! Min.12 ).

Replica noastră nu s-a lăsat mult așteptată pentru că, Gherghel recuperează o mingea din jumătatea noastră face și el varză apărarea gazdelor și subtil o strecoară pe sub Ciui în plasă,  stabilind egalitatea ( 1-1 ! min.25 ). Jocul are ritm se joacă de la o poartă la alta, însă parcă cu mai multă luciditate din partea băieților noștri.

În partea a doua sunt introduși și Pașcu, Băd, Zele și Lazăr iar jocul parcă este mai dinamic din păcate însă și cu multe greșeli individuale și aici ne referim la tabăra noastră. La una din acestea gazdele preiau din nou conducerea: Hodan pierde o minge simplă în careul nostru, atacanți gazdelor profită și din învălmășeala creată se dictează penalty...execută precis Tranculov fără speranță pentru Mureșan ( 2-1 ! min.75 ).

Din nou replica echipei noastre nu se lasă așteptată și la un corner în careul gazdelor Hodan își recuperează greşeala printr-o lovitură de cap plasată aduce din nou egalarea ( 2-2! Min. 85 ). Până la fluierul final nu se mai întâmplă mare lucru astfel și al doilea joc se termină tot cu 2- 2!  Acum nu vrem să încheiem fără să nu tragem atenția la cea ce am văzut la acest joc: în primul rând o stare de apatie sau poate neprofesionalism  la uni jucători experimentați care nu consideră un joc de pregătire necesar să le forțeze valoare! Greșit fraților și dacă joci pe izlaz valoarea și competența trebuie să ți-o etalezi pentru că așa te respecți pe tine ca sportiv și pe noi ca privitori.

În finalul jocului tehnicianul nostru a ținut să concluzioneze:

''A fost un antrenament bun în care la uni jucători s-a instalat fondul de oboseală iar ceilalți au avut o altă prospețime... Rezultatul, zic eu, este unul echitabil ținând cont de faptul că atât ei cât și noi am mai avut oportunități de a înscrie. În concluzie a fost un antrenament reușit mai puțin acest teren din Valcani care s-a prezentat cu multe porțiuni denivelate făcând destul de greu controlul mingi,  supunând ambele combatante la o concentrare mult mai mare.

În momentul de față la capitolul juniori suferim datorită lipsei de continuitate în programul de pregătire la marea majoritate. Pauzele mai îndelungate în pregătire la uni,  este normal să se vadă acum. Apoi cele 7 zile de pregătire centralizată, antrenamentul solicitant de Marți seara, era firesc să apară acest fond de oboseală la uni. Dar în momentul când vom intra în ciclul săptămânal normal aducând echipa la forma optimă atunci ne vom putea da seama mult mai bine de potențialul multora.

Eu sper că toată lumea în momentul când vom fi 80% apți cu programul de pregătire vom arăta o altă față, deocamdată până atunci Sâmbătă ne vom deplasa din nou în Timiș la Periam pentru un nou test cu echipa din localitate și ia componentă a Ligi 4 din județul vecin.''

 

Echipele:

ACS. Popeda Dudeștii Vechi: Ciui - Matei, Kalapiș, Vlad, Tranculov, Budur, Ciocani, Rusu, Draguș, Novac, Kokora.

Pe parcurs au mai intrat: Cîrjan, Babușcov

CS Victoria Zăbrani: Mureșan -  Goț, Hodan, Francescu, Țop, Adam, Bier, Simion, Cojocaru, Nibu, Bubuș.

Pe parcurs au mai intrat: Băd, Lazăr, Gherghel, Pascu, Zele.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA