- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
liga IV - Sezon 2018-2019
Meci de pregătire

Evoluție neconvingătoare și plină de necunoscute: Progresul Pecica-Victoria Zăbrani 2-1 (0-1)


28.07.2018 • 19:24 | CSVZ
+

Ultimul test înaintea debutului oficial al echipei noastre  miercuri contra celor din Giarmata,  a fost unul nereușit. Sâmbătă dimineața pe Arena din Pecica elevi lui Irimia a cedat în fața echipei gazdă după o evoluție neconvingătoare și plină de necunoscute ( aici ne referim și la desele schimbări de-a dreptul ne înțelese pentru noi…pe parcursul jocului ) o fi fost devină prezența vreunui spion din Gearmata??? Puțin plauzibil,  ca de altfel și gluma noastră mai răutăcioasă și plină de amărăciune după un asemenea test înaintea debutului oficial de miercuri.

Desigur prezența noastră la Pecica am fi dorit-o una edificatoare și dătătoare de speranțe lucru care se contura chiar în min. 2 când Zele transformă o lovitură de pedeapsă  acordată de central la un fault asupra lui. 0-1!

După acest gol treptat, treptat cedăm mijlocul iar gazdele devin tot mai periculoase iar noi tot mai confuzi, datorită apărări prima parte o încheiem în avantaj.

 În partea a doua continuăm cu schimbări însă jocul tot nu se leagă ba mai mult în min.62 gazdele reușesc egalarea în urma unei pase greșite a lui Hodan, Puie reușește să îl învingă pentru prima data pe Miclean. De remarcat tensiunea creată în tabăra noastră pe baza jocului slab și a replici peste așteptări venită din partea echipei gazdă iar urmarea nu se lasă mult aşteptată,  în min. 73  Marinescu profită de o neatenție în apărare și marchează pe lângă Miclean  pentru 2-1 ! Finalul ne aparține , bară Măgulean cap de puțin pe lângă a lui Edu…și fluier final cu victorie meritată a gazdelor.

Cam atât despre acest joc de pregătire care ne aduce mai multe semne de întrebare de cât certitudine să sperăm că a fost un accident iar miercuri băieți ne vor demonstra adevărata valoare cu o calificare în Cupa României în dauna echipei din Gearmata.

Echipa folosită:

Mureșan – Ad.Popa, Edu, Bier, Dragu – Gherghel, Francescu, Simion, Zele, Măgulen – Băd.

Au mai jucat: Miclean – Topai, Pașcu, Chepețan, Adam, Țuța, Hodan.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA