- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Petculescu, omul victorie al sebișenilor în testul cu Zăbrani

Național Sebiș-Victoria Zăbrani 2-1 (2-0)

06.02.2019 •20:53 | sportarad.ro

Aflată în cantonament la Moneasa, Victoria Zăbrani a acceptat invitația Sebișului pentru un meci de verificare. Disputat în această dimineață, pe terenul destul de moale de la Dezna, testul s-a încheiat cu succesul divizionarei a treia: 2-1.

Fără Enciu, care încă nu a revenit la echipă și Szekely, folosit doar după pauză, omul de gol al lui Cristi Todea a fost Petculescu. Mijlocașul ofensiv a stabilit scorul pauzei, 1-0, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri executată direct în vinclu, iar după pauză a făcut 2-0 printr-un șut plasat la colțul lung. Frumoasă a fost și reușita de 2-1, izbutită de fundașul Ioan Pașcu: voleu din afara careului după centrarea lui Zele.

Momentele jocului:

Min.3 – Șut la poartă Zele prinde portarul

Min.9 - Primul șut la poarta Sebiș

Min.12 – Ocazie Național Sebiș, Mateucă vede portarul iesit ,șutează pe lângă

Min.14 – Zele șutează la poartă mult peste

Min.19 - Lovitură liberă Sebiș de la 25 metrii ,lateral dreapta centrare în fața porții ,reluare cu capul ,reține Mitrea

Min.22 - Șut la poartă de la 22 metri, Mitrea prinde cu siguranță

Min.26 -  Ocazie Zăbrani ,finalizeaza Gherghel  pe lângă poartă

Min.27 - GOOOOL! Sebiș. Lovitură liberă bătută impecabil de Petculescu care pune balonul în vinclul porții lui Mitrea  1-0 National Sebiș-Victoria Zăbrani.

Min.33 - Ocazie imensă Zăbrani,Bubuș scapă singur , perpendicular pe poartă și sutează în portar

Min.34 - Penaty clar neacordat de cental la un fault în careu asupra lui Bubuș

Min.38 - ocazie mare pentru Zăbrani, din nou același Bubuș șutează pe lângă poartă

Min.40 – GOOOOL! Sebiș. Greșală a lui Simion ,recuperare și șut pe colțul lung al aceluiaș Petculescu și National Sebiș-Victoria Zăbrani 2-0

Min.44 -  Centrare bună Hodan dar Goț ratează reluarea la poartă

Schimbări la pauza : Hojda-Țop, Goț-Nibu, Mitrea-Mureșan

Min.56 -  Centrare foarte buna Zele în fața porții reluare Topai în portar

Min.61  - Schimbare Bubuș-Cioancă

Min.63 -  Ocazie mare Sebiș ,centrare în fața portii respinge Mureșan

Min.65 - Un 1-2 Zele-Top aduce mingea în fața porții de unde retine Gakos

Min.66 - Schimbare Bier-Adam

Min.68 - Ocazie Zăbrani,șut la poartă Gherghel în două rânduri ,respingere portar de fiecare data

Min.69 - Schimbare Nibu(accidentat)-Țuța

Min.70 - GOOOOL ! Zăbrani. Centrare de pe partea stânga Gherghel reluare din voleu a lui Pașcu ,gol imparabil Național Sebiș-Victoria Zăbrani 2-1

Min.77 -  Lovitura libera de la 18 metrii pentru Sebiș ,reține Mureșan

Min.80 - Lovitură liberă din marginea careului pentru Sebiș ,execută Petculescu ,respinge Mureșan

Min.82 - Schimbare Gherghel-Lazăr

Min.85 - Lovitură liberă de la marginea careului pentru Sebiș,executa Sekely reține Mureșan

Min. 90 - Fluier final la Dezna ,Național Sebiș-Victoria Zăbrani 2-1


Cristi Todea i-a recuperat pe Pâslaru și Vereș, dar absentează în continuare Goșa, Enciu și Poștoarcă, plus Ruță, care a simțit dureri la genunchi în ultimele zile. "Am văzut lucruri pozitive, dar și mai puțin bune în amicalul de azi. Mai avem de lucrat în special la capitolul atacuri rapide și contraatacuri, căci și azi am avut destule faze în care puteam marca în urma unor astfel de faze, dar ne-am pripit. Altfel, antrenamentul a fost util, echipa din Zăbrani, pe care o cunosc destul de bine, a fost un adversar redutabil", a spus tehnicianul trupei de pe Crișul Alb.

Fără Francescu și Băd, care se pregătesc separat, Dragu, care a părăsit cantonamentul pentru o problemă la genunchi și juniorii Tămășesc, Cojocaru și Crișan, pe margine și ei pe motive medicale, Leo Pința a utilizat doar 16 jucători contra sebișenilor. "Un antrenament foarte bun pentru noi cu două zile înainte de a finaliza un cantonament greu, dar foarte util în vederea campionatului. Sigur, mi-aș fi dorit să am toți jucătorii la dispoziție, dar unii chiar nu și-au putut rezolva problemele la servici. Sebișul, o echipă bună de Liga 3-a, ne-a întins serios astăzi, însă și terenul destul de moale ne-a solicitat suplimentar", a spus Leo Pința, care s-a putut baza și pe Zele, venit la Dezna special pentru acest meci.

Formații:

Sebiș: Horvat (46 Gakos) – Onuțan (46 Deliman), Teședan, Lezeu (46 Pîslaru), Cornea (46 Laza) – Ciochină (46 Szekely), Takenori (46 Rugină) – Petculescu, Mateucă, Vereș (46 Pop) – Susan.

Zăbrani: Mitrea (46 Mureșan) – Hojda (46 Țop), Pașcu, Hodan, Topai – Simion, Bier (46 Adam) – Gherghel, Zele, Goț (46 Țuța) – Bubuș (46 Cioancă).

Sâmbătă, Sebișul întâlnește acasă Crișul într-un nou amical, iar Zăbraniul iese din cantonament cu un test împotriva celor de la Dudeștii Vechi.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani