- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

D. Popa și Kanda au decis amicalul UTA-ei cu Zăbraniul:

UTA Arad – Victoria Zăbrani 3-1 (1-1)

05.03.2019 • 23:06 | sportarad.ro

Marți 05. 03. 2019 ora 17:00 - Stadionul Motoru Arad

"Bătrâna Doamnă" a inclus în ciclul de pregătire al disputei de campionat de sâmbătă un joc școală. Invitată pe terenul "Motorul" a fost Victoria Zăbrani, formație clasată pe locul 3 în Liga 4-a Arad, care – însă – stă pe margine în prima rundă a returului.

Profitând și de faptul că UTA a început meciul cu o echipă foarte tânără, Zăbraniul chiar a trecut în avantaj pe tabelă după numai 14 minute de joc. Cel care a înscris a fost  Simion , cu un șut plasat de la marginea careului. Lucrurile au început să intre pe făgașul normal după ce David Popa  și-a driblat adversarul direct, a trecut și de Mitrea și a egalat cu o execuție din unghi.

Utiștii l-au menajat pe Melinte, care acuză o contractură musculară după meciul cu Ripensia, în timp ce Merian și Isac sunt răciți. Între buturi, a revenit și Orlic, care și-a luat gândul de la plecarea în Kuweit și, ce e mai important, nu mai acuză dureri după accidentarea horror din amicalul cu Luceafărul.

"Am făcut un antrenament tehnico-tactic bun, de 80 de minute bun, în fața unei formații solidă de județ. Am împărțit lotul în două, dar asta și pentru că dimineață băieții au avut parte de un antrenament fizic destul de greu. E oarecare oboseală în cadrul echipei, obiectivul următoarelor antrenamente din această săptămână fiind acela de a ajunge cât mai proaspeți la ora partidei cu ACS Poli, dar – totodată – mai pregătiți din punct de vedere tehnico-tactic decât la meciul cu Ripensia",  a menționat Cristi Păcurar, antrenorul secund al Bătrânei Doamne.

Zăbraniul nu mai contează pe Francescu, dar Leo Pința i-a primit la mijlocul terenului pe japonezul Takenori și fostul utist Mandache. "Pentru echipa din Zăbrani un meci cu UTA este mereu binevenit, cu atât mai mult acum, când ne apropiem de primul meci oficial al anului. Scorul contează mai puțin, eu sunt mulțumit de jocul băieților mei" , a spus antrenorul Victoriei.

 

Formații:

UTA (prima repriză): Orlic – Costin, El Hasni, R. Iuga, I. Gavrilă – Crăciun, Vulturar – Oroian, Miculescu, Stahl – D. Popa.

UTA (repriza secundă): Bodea – Ivan, R. Iuga, Șeroni, Copaci – Neagu, Hrezdac – Ciucur, Matei, Kanda – Rus.

 

Zăbrani: Mitrea (46 Mureșan) – Țop, Hodan (46 Bier), Pașcu, Topai (70 Cojoracu) – Simion – Takenori (46 Nibu), Gherghel, Zele (70 Crișan), Mandache (46 Goț) – Bubuș (46 Băd).Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA