- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Un joc pe contre în care ocaziile sau perindat de la o poartă la alta cu un plus pentru gazde.


UTA II Arad – Victoria Zăbrani 1-0 (0-0)

20. 02. 19 • 11:19 | CSVZ

Marți 18. 02. 2019 de la ora 16:30 – arena sintetică Șega Arad

Pe sinteticul din Șega marți de la ora 16:30 s-a jucat un nou meci de pregătire în care tehnicianul nostru continuă să caute formulele pentru echipa cu care va ataca returul de campionat. A fos un joc în care mai tineri adversari s-au întrecut pe sine imprimând jocului un ritm ridicat pe toată desfășurarea lui atât ca forță, viteză și tehnică. Gaica și Ungur, tehnicieni UTA-ei,  aliniind de altfel o selecționată de jucători pentru ași definitiva echipa sau echipele cu care UTA se va prezenta în competițiile în care este angrenată la nivel de tineret.

Băieți lui Pința au fost nevoiți să țină ritmul impus de adversar rezultând un joc pe contre în care ocaziile sau perindat de la o poartă la alta cu un plus pentru gazde. Fără Simion, Dragu care nu și-au revenit încă după accidentările  suferite și cu Zele ( plecat în concediu ), tehnicianul nostru a încercat o formulă cu Băd și Hodan al doilea atacant care însă nu a dat roade. Cu un mijloc care încă nu se sincronizează fiind destul de greoi, cu apărare în care Topai și Popa participă bine la faza de atac însă rămân datori la cea de apărare. Rămânem cu Mitrea și de ce nu, Mureșan (în partea a doua) care au adus un plus ca prezență și joc.

Tehnicianul nostru mai are de lucru la găsire formulei optime de start, de aceia perioada rămasă până la reluare campionatului va fi plină de asemenea jocuri. Sâmbătă vom debuta pe terenul nostru cu un trial Zăbrani-Criș-Șimand în care îi vom vedea la lucru din nou pe băieți. Se simte o oarecare stare de oboseală cumulată la care Leo trebuie să-i găsească  leacul de revenire... În rest un antrenament bun pentru toată lumea...

Zăbrani ( prima repriză ):  Mitrea - Țop, Bier, Pașcu, Topai, Francescu, Popa, Hodan, Bubuș, Gherghel, Băd.

Zăbrani ( a doua repriză ): Mureșan - Hojda, Coraș, Pașcu, Topai, Adam, Goț, Hodan, Francescu, Gherghel, Băd.

UTA Arad II :  Zamfir - Haloș, Salka, Pașcu, Mohaci, Sfîrlea, Cocriș, Rădulescu, Gavrilă, Oroian, Nistor.   Au mai Intrat: Opric, Vidican, Petcuț, Răzban, Pătlăgică, Andrieș.

A înscris: Răzban,  Min 75.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA