- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Poftă de goluri pentru "alb-albaștri" înainte de deplasarea de la Cugir:

Victoria Zăbrani – Crișul Chișineu-Criș 1-6 (1-2)

23.02.2019 • 18:30 | Lucian-sportarad.ro

Deținătoarele bronzului după prima parte a stagiunii, în eșaloanele patru, respectiv trei, Victoria și Crișul și-au dat întâlnire pe terenul bun din Zăbrani. Deși au egalat la 1 și pierdeau doar cu 2-1 după primele 45 de minute, elevii lui Leontin Pința au trebuit să se recunoască învinși la scor de tenis.

Modan a marcat primul din centrarea lui Piț, dar Francescu l-a lăsat fără replică pe Dagău cu un șut de la 35 de metri. Tot Modan a înscris până la pauză după un șut la colțul scurt.

Partea secundă a fost un monolog al celor de la Crișul Chișineu Criș. Matei a înscris golurile trei și patru pentru echipa sa, Bozian fiind la "catedră" și pentru reușitele semnate Piț și Gâlcă.

S-a terminat 6-1 pentru divizionara terță, care săptămâna viitoare are parte de o deplasare pe puncte pe terenul uneia dintre pretendentele la promovare, Metalurgistul Cugir. "Sunt mulțumit de acest meci, am avut atitudine, am făcut un joc bun, toți jucătorii au avut poftă de fotbal. Am încheiat cu personalitate și consistență această perioadă de pregătire, în care am avut inclus și un cantonament. Ca și echipă, suntem cam la 80% din potențial, cu mențiunea că unii jucători sunt deja la maxim. Săptămâna viitoare mai corectăm puțin și vom fi pregătiți la ora meciului de sâmbătă de la Cugir. Acesta este lotul, dacă mai găsim vreo "piesă" peste media echipei, adică raportul calitate preț să fie foarte bun, vom încerca să o mai aduce. Dacă nu, ăștia suntem și cred că stăm bine", a menționat Adrian Abrudean, antrenorul Crișului, care nu a putut conta pe Tătaru, accidentat la Sântana.

Zăbraniul mai are trei săptămâni pline de pregătire până la meciul cu CS Ineu, din cadrul etapei cu numărul doi al anului. În prima, "roș-albii" stau. "Astăzi, am încercat astăzi un prim <<11>> mult mai aproape de ceea ce vreau să jucăm în campionat. Am dorit ca în prima repriză să ne ridicăm la un nivel bun, pe care va trebui să-l avem la meciurile cu Pecica și Sântana sau oricare adversar din retur. A fost 2-1 la pauză pentru ei, jocul a fost bun, noi cu trei juniori în teren. În repriza a doua, am introdus mulți juniori, am fost doar partener de antrenament pentru o echipă puternică, precum Crișul. Dar, a trebuit să dau minute tuturor. Trebuie să aibă și juniorii niște trepte pe care trebuie să le parcurgă dacă doresc să joace în Liga a 4-a. Deci, sunt mulțumit de prima parte, dacă era și Zele și jucam doar cu doi juniori, ceea ce ni se cere în campionat,  erau toate datele pentru a face un joc și mai bun. Lucrăm la omogenizarea juniorilor, mai avem trei săptămâni, care, însă, vor trece repede", a punctat și Leontin Pința, antrenorul Victoriei.

Formații:

Zăbrani: Mitrea – Țop, Bier, Pascu, Topai – Francescu, Simion – Nibu, Bubuș, Gherghel- Băd. Au mai jucat:  Mureșan – Hojda, Adam, Goț, Hodan, Coraș, Dragu, Crișan.

Crișul: Dagău – Clej, Al. Pavel, Siminic, Suslak – Piț, Gâlcă, Ianc, Bozian – Matei, Modan. Au mai intrat: Mucha – Maghici, Lazăr, Sabău și Ciornei.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA