- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Japonezul Takenori debutează cu gol la Zăbrani:

Victoria Zăbrani - Popeda Dudeștii Vechi 2 : 1 (0:0)

03.03.2019 • 9:56 | CSVZ

Sâmbătă 02. 03. 2019 ora 11:00 - Stadion 'Josef Scheirich'

Sâmbătă dimineața pe stadionul din Zăbrani s-a jucat meciul de pregătire cu Popeda Dudeștii Vechi. Leontin Pința a început într-o formulă apropiată de cea ce ar dori să alinieze la prima întâlnire oficială contra echipei din Ineu. Noutatea pe care ne-au pregătit-o pentru acest joc a fost ce-a a japonezul Takenori care a fost introdus în partea a doua a întâlniri.

Acuma ca joc a fost unul util, ținând cont de tăria și forța adversarului, care indiferent de caracterul meciului îl tratează ca unul pe puncte. Și asta o poate confirma și centralul Mircea Ardelean căruia permanent i-au fost contestate deciziile în timpul jocului de către echipa oaspete. Cu toate acestea băieții noștri și-au văzut de treabă încercând să respecte sarcinile trasate de tehnicianul nostru rezultând o primă parte cu un joc frumos, elaborat în care zăbrăneni au fost mereu la ''cârmă''. Cu toate acestea până la pauză nici o echipă nu reușește să puncteze.

La reluare în echipa noastră se produc schimbări, una dintre acestea fiind și cea a japonezului Takenori. Jocul parcă mai scade din intensitate însă va fi partea în care se va marca și golurile: Min. 55: Gherghel recuperează o minge pe dreapta, în sensul de atac, pătrunde în forță în suprafața de pedeapsă de unde transmite mingea la Băd care de la 13-14 m îl învinge pe Ciui cu un șut plasat la colțul lung. 1-0!
Takenori s-a integrat destul de repede în jocul echipei fiind un plus prin viteza și mobilitatea s-a care de altfel s-a văzut și în momentul înscrierii golului 2!
Răspunsul oaspeților va veni în min.70 când Adam pierde o minge la mijlocul trenului, oaspeții profită și pe contraatacul creat, atacantul advers este oprit neregulamentar de Hodan în suprafața de pedeapsă iar penalty-ul este transformat cu precizie de Novac 1-1!


Goț și Takenori (dreapta) au colaborat la înscrierea celui de-al doilea gol al echipei noastre.

Introducerea japonezului Takenori avea să fie utilă deoarece în min.79,  la o pătrundere în viteză a lui Goț în lateralul suprafeței de pedeapsă acesta îl vede liber pe japonez transmiţându-i mingea care cu doi adversari în spate,  reușește să se strecoare printre ei și cu un șut plasat îl învinge pentru a doua oară pe Ciui, ridicând scorul la 2-1! Scor cu care avea să se încheie partida cu echipa Timişeană.

La finalul jocului ambii antrenori se declară mulțumiți de evoluția echipelor, considerat ca ultim test reușit pentru echipa din județul vecin înaintea reluări returului de sâmbătă. Iar echipa noastră trebuie să-și mai caute un adversar pentru că în etapa nr. 18 de sâmbătă noi stăm.

Echipele:

Victoria Zabrani: Muresan - Top, Hodan, Pascu, Topai, Mandache, Zele, Gherghel, Simion, Francescu, Bad.

Au mai intrat:  Hojda, Bubus, Adam, Crisan, Cioanca, Got, Takenori.

Antrenor: Leontin Pința

Pobeda Dudeștii Vechi: Ciui - Vlad, Kalapiș, Matei, Mirciov, Budur, Ciocani, Tranculov, Novac, Kokora, Rusu.

Au mai intrat: Berbece, Vasilcin, Ciocan, Vacaru, Babuscov, Boboiciov.

Antrenor: Daniel VasilcinPlaceholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA