- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Mailat Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
LIGA IV ARAD | Etapa nr. 16 | 17. 11. 2018 | 14:00 | Arena din Felnac
Plujar Deian 67'
Popa Denis 89'

Victoria Felnac
2 : 3
( 0 : 1 )

Victoria Zăbrani
Gherghel Iosif 8'
Zele Eduard 52'
Zele Eduard 73'
liga IV - Sezon 2018-2019
Etapa nr. 16


Ciba Lucian:

Îmi pare rău că nu am jucat acest joc în primăvară

Înfrângere dar cu un euro gol de toată frumusețea a juniorului Popa Denis...

Da și chiar mă bucur pentru el fiind și un debutant în echipă, joi a fost prima zi de antrenament la care a participat, și am dorit să-i dau minute pentru al încuraja și se pare că intenția a fost reușită .  Mie   îmi pare rău că nu am jucat acest joc în primăvară pentru că în această iarnă sigur vom face niște schimbări apoi acest joc ne-a prins și cu 5 jucători lipsă ( 4 suspendați și unul accidentat ) de aceia am fost nevoit să apelez la juniori pe care nu i-am văzut până azi. Acuma cei drept și adversarul a intrat în jocul nostru ușurându-ne oarecum situația.

Noi cu echipele bune reușim să ne mobilizăm să facem jocuri bune

Am fost mulțumit de atitudinea jucătorilor mei în acest joc care alături de Fritea, liderul echipei care permanent îi încurajează și le dă acel imbold necesar în momentele mai grele ale echipei toți au făcut un joc bun. Mai avem un joc în acest an cu UTA II un alt meci greu însă noi cu echipele bune reușim să ne mobilizăm să facem jocuri bune exemple: Zăbrani, Sântana, Ineu și la Pecica unde am jucat chiar și fără portar. Când  îi și lipsă de efectiv și lotul slăbuț deja intervin probleme mari de aceia în această iarnă sper în schimbări importante.Cristian Todea:

Adversarul cred că a trecut de 3-4 ori jumătatea terenului dar de 2 ori a marcat.

O victorie meritată deși destul de chinuită spre final după ce am avut mai multe ocazii când puteam să închidem jocul, adversarul cred că a trecut de 3-4 ori jumătatea terenului dar de 2 ori a marcat. Tot respectul pentru gazde care s-au agățat de fiecare minge fiind agresivi, nu nea lăsat să gândim jucându-și șansa până în final. S-au bazat mai mult pe apărare mia plăcut agresivitatea lor și faptul cum s-au luptat pentru fiecare minge.

Nu reușim să fructificăm ocaziile pe care ni le creăm

Pentru noi trenul a fost destul de mic, nu am avut spații nu am reușit să construim, înghesuială ne-am băgat în ei nu am găsit soluții, nu am ales soluțiile cele mai bune și de multe ori când puteam să jucăm din prima făceam încă o atingere în plus și când nu trebuia am încercat să jucăm din prima. Și apoi vechea meteahnă nu reușim să fructificăm ocaziile pe care ni le creăm. Cel mai mult mă deranjează că am primit 2 goluri cu o echipă care a înscris doar 7 până acum și faptul că noi nu am avut acea dăruire și agresivitate pe care au avut-o ei fiind mult mai hotărâți în duelurile unu la unu cea ce nouă ne-a lipsit.

Nu  avem jucători foarte dinamici, mai ales pe zonă centrală

L-aţi remarcat pe Francescu el este omul care își face treaba din minutul 1 până în 90  a fost conectat la joc încurajându-și permanent colegi,  alături de Tibi Bier au fost jucători care au încercat să joace. Adevărul este că și Dragu și Gherghel sunt jucători de spații azi fiind terenul mai mic și 2-3 adversari este ușor să-i oprească. Zele este singurul jucător care se descurcă și pe spațiile mai mici, Flavius Pavel la fel îl deranjează spațiile mici. De asta spun că, nu avem jucători foarte dinamici, mai ales pe zonă centrală, la fel Simion, Francescu doi jucători foarte buni de apărare. Și eu zic de aici din cauza faptului că nu am avut nici spații noi ne având jucători care să se descurce pe spații mici a ieşit această victorie cu emoții la final. Majoritatea  echipelor cu care jucăm se apără supra aglomerat și dacă nu ai jucători care să facă diferența te chinui destul de mult.

Trebuie să fim foarte atenți să nu intrăm în vacanță înainte de termen

Am avut până acum 3 meciuri cu echipe din subsolul clasamentului  însă cu Socodorul trebuie să fim foarte atenți să nu intrăm în vacanță înainte de termen eu mi-aşi dori să rămânem conectați până sâmbătă după meci  că după aceia vacanță va fi destulă și fiecare are timp să-și pună gândurile în ordine însă, repet,  este important ca săptămâna asta să rămâne conectați la acest ultim joc.Dorința gazdelor de a face față unei echipe de podium a reușit în final.

Victoria Felnac-Victoria Zăbrani 2-3

18.11.2018 • 17:06 | CSVZ
+

Am așteptat mult de la această deplasare, am fi dorit să vedem o echipă care într-adevăr vrea ceva, o echipă care să-și arate valoarea printr-un joc care să facă diferența dintre locul de podium și locul nu pre confortabil de acolo din coada clasamentului pe care elevi lui Ciba stau de la începutul acestui campionat. Da am fi dorit însă am avut parte de cu totul altceva...

Acuma e drept că, Ciba și-a masat băieți în propriul careu construind o redută destul de dibace care doar pe alocuri ieșeau mai curajoși pe câte un contraatac însă se repliau automat pe poziție inițială formând un bloc care cu greu se lăsa străpuns... asta profitând de forma total neinspirată a băieților lui Todea care continuă să dezamăgească prin jocul confuz, bătrânesc și previzibil oricărui adversar. Degeaba încearcă tehnicianul nostru să-i strunească de pe margine dându-le acel imbold necesar jocului că se lovește de acel zid imun al neputinței generale.

Încercăm să fim cât se poate de obiectivi în ce relatăm scoţând în evidență carențele însă și lucrurile bune atunci când se produc. Suntem conștienți că în momentele unei echipe apar și asemenea sincope însă parcă la noi nu se mai termină. Nu există joc, indiferent de adversar, să nu avem emoţii și să ''trăim periculos''până în final. Soluția trebuie să vină tot de la băieți ei sunt singuri care poate redresa cea ce au stricat și așteptăm acest lucru de la ei chiar în acest ultim joc al anului contra Socodor-ului. Valoare este așteptăm dorința lor de-a o transpune pe teren.

Nu vrem să încheiem acest comentariu mai sarcastic fără a scoate în evidență și câteva lucruri bune care s-au petrecut pe tren: evoluția constant bună al acestui ''tânăr'' Francescu care meci de meci iese în evidenţă prin deplina maturitate și siguranța afișată în joc încurajându-și mereu tineri săi colegi. Apoi am văzut acele momente când se lăsa spații adversarului pentru al scoate la joc, am avut și cele 3 goluri care se vede că au fost lucrate... însă repetăm, toate aceste lucruri bune au pălit în fața jocului neinspirat și confuz per ansamblul partidei. În fine la gazde trebuie să remarcă dorința acestora de a face față unei echipe de podium și trebuie să recunoaștem că au reușit ba mai mult au reușit și cel mai frumos gol al jocului prin reușita de excepție a tânărului Popa Denis. În rest s-a jucat în jumătatea lor echipa noastră fiind cu fundași la centru.

Cum s-a înscris:

Min. 8: Pavel așează o minge cu pieptul în suprafața de pedeapsă la Gherghel care dintr-o bucată o catapultează în plasa nefericitului Nichici pentru 1-0!;

Min. 52: Lovitură liberă de la 18m. Executată cu multă dibăcie de Zele, care profită de neatenția lui Nichici ocupat cu așezarea zidului, mingea oprindu-se în plasa laterală 2-0!;

Min. 67: Atac advers purtat pe stânga profită de neatenția în marcajul lui Goț, mingea strecurându-se pe sub Mureșan care intervine neinspirat iar Plujar Deian îi ia fața lui Bier deviind mingea în plasă 1-2!;

Speranțele gazdelor într-un egal se năruie peste 6 minute (min. 73): Pavel plasează inteligent o minge peste apărarea adversă pentru Zele iar acesta elegant o trimite pe lângă Nichici în plasă pentru 1-3!;

Și când nimeni nu se mai aștepta (min. 89): Popa Denis profită de o neatenție în marcaj a lui Tomuț și din alergare șutul fulgerător al cestuia se oprește în vinclul porți apărate de Mureșan pentru 2-3!;

După cele 4 minute de prelungire acordate de central acesta pune capăt jocului fluierând finalul. Victoria Felnac-Victoria Zăbrani 2-3!

Victoria Felnac
1 Nichici Slagian
2 Sîrbu Sebastian
13 Cojocaru Alexandru
6 Fritea Valentin
8 Sabău Alexandru
9 Bogdan Petru
5 Tipei Adrian
17 Plujar Deian
10 Ghiță Claudiu Popa Denis
7 Trifan Florin
18 Varga Rafael Arsene David
Banca de rezerve
20 Stanciu Laurențiu
11 Leuca Vasile
10 Popa Denis
4 Arsene David
- -
- -
- -
Antrenor:   Ciba Lucian
Victoria Zăbrani
32Mureșan Denis
6Bier Tiberiu
13Francescu Silviu
5Pașcu Ioan Goț Alexandru
15Tomuț Alexandru
17Simion Andrei Țuța Andrei
4Adam Claudiu
9Gherghel Iosif
10Dragu Ion Topai Andrei
11Zele Eduard
16Pavel Flavius Cioanca Marius
Banca de rezerve
14 Popa Adrian
19 Goț Alexandru
8 Țuța Andrei
7 Topai Andrei
18 Cioanca Marius
- -
- -
Antrenor:  Cristian Todea
Arbitrii: Bogdan Loredan – Pantea Sebastian - Adrian, Takacs Cristian - Flavius. Observatori AJF:  Toderici Mircea, Vida Constantin Marcel.

Liga IV - Ed. 2018-2019
Meciurile etapei nr.16 ( Sâmbătă  17.11.2018 )
Progresul Pecica 3 : 0 Glogovăț 2013

Sâmbătă 17.11.2018 ora 14:00   Stadion Pecica

Puie Dan 9'
Gyebnar Ștefan 41'
Măgulean Petru 69'
-

Arbitrii: Sebastian Mako – Zoltan Nagy, Andrei Pîslaru.  Observatori: Corneliu Tiulea, Gheorghe Sfăt.

ACS. Socodor 3 : 1 CS. Ineu

Sâmbătă 17.11.2018 ora 14:00   Stadion Socodor

Faur Marius 30'
Dema Florin 49'
Pirtea George 77'
Berari Florin 90'

Arbitrii: Cristian Coroban – Florin Vesa, Alina Mihoc.   Observatori: Leontin Buda, Iosif Lovas.

Victoria Felnac 2 : 3 Victoria Zabrani

Sâmbătă 17.11.2018 ora 14:00   Stadion Felnac

Plujar Deian 67'
Popa Denis 89'
Gherghel Iosif 8'
Zele Eduard 52' 73'

Arbitrii: Loredan Bogdan – Sebastian Pantea, Cristian Takacs.   Observatori: Mircea Toderici, Marcel Vida.

Victoria Nădlac 0 : 8 AFC. UTA Arad II

Sâmbătă 17.11.2018 ora 14:00   Stadion Nădlac

- Hațegan Alex 17' 28'
Gavrilă Andrei 34'
Nistor Alexandru 43'
Tambor Denis 69' 83'
Borcea Samir 73' 85'

Arbitrii: Călin Mateuț – Sergiu Mona, Andreea Șușca.   Observatori: Romulus Tănăsescu, Eugen Roșu.

Speranța Turnu 1 : 5 Cetate Săvârșin

Sâmbătă 17.11.2018 ora 14:00   Stadion ICRTI Arad

Moldovan Gabriel 29' (autogol !)
Herlo Alexandru 76'
Neamț Marius 5' 81'
Oprea Victor 28'
Boc Claudiu 87'

Arbitrii: Alin Bolcaș – Emil Arsa, Remus Naghi.   Observatori: Traian Enoiu, Ioan Hamza.

Unirea Sântana 3 : 0 Frontiera Curtici 2004

Sâmbătă 17.11.2018 ora 14:00   Stadion Sântana

Marc Daniel 30'
Popa Radu 40'
Coppola Francesco 79'
-

Arbitrii: Mircea Ardelean – Andrei Pantea, Gabriel Hărduț.   Observatori: Gabor Biro, Teodor Jușcă.

Șoimii Șimand 2 : 3 Podgoria Pâncota

Sâmbătă 17.11.2018 ora 14:00   Stadion Şimand

Șulea Cristian 30' 34' Pădureanu Gabriel 13'
Perța Florin 75' 81'

Arbitrii: Daniel Burcă – Casian Băla, Paul Ardelean.   Observatori: Mircea Bondar, Vasile Rad.

În această etapă Păulișana Păuliș stă !

Liga 4 Arad  Clasament Et. 16
Loc Echipa M V E Î G Dif-G P
1 Progresul Pecica 15 13 1 1 65-8 +57 40
2 Unirea Sîntana 15 11 3 1 55-12 +43 36
3 Victoria Zăbrani 15 11 1 3 47-18 +29 34
4 CS. Ineu 15 8 3 4 37-17 +20 27
5 Frontiera Curtici 2004 15 8 3 4 30-11 +16 27
6 AFC. UTA Arad II 15 7 4 4 50-26 +24 25
7 Podgoria Pîncota 15 7 2 6 36-30 +6 23
8 Glogovăț 2013 15 7 1 7 32-37 -5 22
9 Păulișana Păuliș 14 5 4 5 39-31 +8 19
10 Șoimii Șimand 15 6 1 8 30-25 +5 19
11 ACS. Socodor 15 6 1 8 32-37 -5 19
12 Cetate Săvîrșin 15 5 1 9 30-52 -22 16
13 Victoria Felnac 15 2 0 13 11-46 -35 6
14 Victoria Nădlac 15 1 2 12 13-85 -72 5
15 Speranța Turnu 15 1 1 13 16-85 -69 4Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA