- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

liga IV - Arad


SEZON COMPETIŢIONAL 2018 - 2019Și în această ediție de campionat se pornește doar cu 15 echipe, deoarece după mulți ani de evoluție la acest nivel patronul echipei din Mailat retrage echipa din Liga IV și o înscrie în Liga VI!!! Motiv pentru care rămâne un loc liber.

Echipele nou promovate sun Podgoria Pîncota și Speranța Turnu cu mențiune că la ultima nu i se dă voie să evolueze pe propriul teren deoarece nu corespunde pentru acest nivel și vor juca, cel puțin în turul de campionat pe baza sportivă ICRTEI din Arad.

La retrogradare este liber doar locul 15 asta în funcție dacă va promova viitoarea campioană a ligii sau va retrograda una din echipele arădene de Liga a III-a. În sezonul recent încheiat nu a retrogradat nici o echipă (Victoria Nădlac a putut să se mențină în liga IV deoarece campioana Crișul Chișineu Criș a promovat în Liga III-a națională.)

Echipa noastră pornește ca una din favoritele la podium în această ediție având un lot omogen și cu experiență alături de echipa din Pecica, Sântana și Ineu.Programul de meciuri în Sezonul 2018 / 2019
Program tur campionatPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani