- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Datorită evoluțiilor fluctuante

’’Am ratat podiumul și accesul în finala cupei mulțumindu-ne cu un loc 4.’’

CSVZIunie 10, 2019 8:16


După ce Pecica a reușit eventul prin câștigarea cupei sâmbătă ( 08.06.2019 ) în fața celor de la Păuliș  cu 3-1 ca o ultimă repetiție în așteptarea dublei de baraj cu Hațegul,  sezonul 2018-2019 s-a încheiat.  Noi am ratat podiumul și accesul în finala cupei,  mulțumindu-ne cu un loc 4,  acceptabil ținând cont de frământările și evoluțiile fluctuante de care am avut parte în acest retur de campionat.

Am pornit pe ‘’cai mari’’ cu declarații care mai de care mai spumoase ca în final să ne pomenim cu o lipsă crasă a responsabilități afișată de uni conducători a făcut ca clubul să trebuiască să se despartă și de câțiva jucători la care li s-au încheiat  contractele la finele acestui sezon pentru că s-a tot amânat discuțiile în cea ce privește reînnoirea acestora.

Acum să nu se înțeleagă că ratarea podiumului s-a produs în acest retur, nu acest lucru  s-a produs spre finalul turului când inexplicabil s-au pierdut niște jocuri care practic erau accesibile în raport cu valoarea echipei. Însă când nu vrei să vezi sau poate nu poți să vezi pentru că tu ca persoană ești limitat și când ți s-a spus că, ‘’Cupa României și evoluțiile anterioare bune sunt rodul muncii unei sau unor persoane dedicate acestui sport ’’ iar tu refuzi să vezi panta descendentă pe care încet, încet echipa alunecă înseamnă că priveai alt meci sau cum s-a adeverit, ai avut alte gânduri.

Echipa a avut dese oscilații în evoluția ei lucru pe care alți l-ar putea pune și pe desele schimbări de antrenori după plecarea lui Abrudean a venit Irimia apoi acesta a fost înlocuit de Todea care și el la rândul lui a plecat mai departe ca apoi să fie readus pe banca tehnică Leontin Pința pentru un mandat scurt până în vară. Apoi am dat drumul la niște jucători  în primăvară  și am adus alții care, din păcate, nu au dat randamentul scontat. Sigur toate aceste mișcări nu puteau să nu aibă un anumit impact în rândul echipei, însă aici era menirea diriguitorilor să gestioneze aceste momente, care la rândul lor,  s-a dovedit a nu fi capabili.

Suntem în perioada căutărilor încercăm să dăm crezare tinerilor însă și aceștia trebuie să confirme încrederea care li se va acorda, tot odată ne bazăm pe jucători experimentați cu care am mai rămas, Mitrea, Topai, Hodan, Pașcu, Zele, Bir, Cioanca …plus jucători cu care suntem în discuții să putem ca pe data preconizată de reluare a pregătirilor ( 24. Iunie ) să avem un lot cu care să putem începe noul sezon. Pentru început, după demisia anunțată, forul local a avut o primă întrunire pentru a discuta bugetul necesar pentru sezonul 2019-2020 și obiectivul fixat, dar acest lucru o să avem timp să-l discutăm mai detaliat.

Până atunci cei care conduc sportul zăbrănean au obligația de a găsi soluțiile cele mai eficiente de redresare a situației create și a elimina acest ’’pe repede înainte’’ înlocuindu-l cu multă răbdare pentru a construi ceva trainic și pe termen lung atât de necesar sportului din comuna noastră.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani