- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

A venit la Zăbrani unde speră să-i fie treapta de lansare.

Japonezul Kawagoe Takenori

19.03.2019 • 12:23 | CSVZ


După ce în urmă cu câțiva ani debuta în echipa noastră primul "stranier" în postura camerunezului Romeo iată că acest retur ne rezervă încă o surpriză, japonezul  Takenori transferat de la Ripensia Timișoara.

Kawagoe Takenori, cu numele întreg sau Tak , cum îl strigă colegi, s-a născut în   10. 12. 1995 în Tokio în Japonia și a ales calea Europei pentru a începe fotbalul. A fost descoperit  de impresarul Mircea Stan pe aleile Bucureștiului bătând mingea la picior: "când alții își plimbau câini sau pisici el bătea mingea",  după cum avea să Pentru ca să poată să urce mai sus , Takenori trebuie să confirme în acest retur.povestească  acesta. Este un jucător  ambițios,  posesor al unei tehnici bune chiar dacă fizicul nu-l avantajează, compensează cu o mobilitate debordantă. Să sperăm că în următoarelor meciuri o să vedem adevărata valoare a japonezul.

A  venit la Zăbrani unde  speră să-i fie treapta de lansare spre  ligile superioare, însă asta va  depinde  de evoluțiile sale viitoare. La noi băieții l-au primit bine chiar din prima zi încadrând-ul în sânul echipei unde este privit cu multă simpatie iar relațiile de joc încep să prindă contur. Debutul și la făcut împotriva Ineu-lui arătând disponibilitate la efort, disciplină și un bagaj  tehnic peste medie.

 Acuma ca joc nu "a rupt gura târgului" încadrându-se și el  la nivelul colegilor că evoluție. Însă poate și adversarul nu a fost unul care să pună multă presiune pe echipă. Takenori trebuie să se adapteze la nivelul ligii în care activează pentru că următorii adversari nu o să-l menajeze. Sperăm să fie acel mijlocaș ofensiv plin de creativitate care să de-a impulsul necesar echipei noastre la finalizare.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani