- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Pe ultima sută...

Am dat credit tinereții pentru acest retur de campionat.

13. 03. 2019 • 11:10 | CSVZ


În filozofia tehnicianului nostru un loc important îl are pregătirea fizică  ''prima condiție ca să poți juca este să poți să alergi, să ai cu un sprint mai mult ca adversarul și pe urmă vin celelalte... ''. De aceia programul acestei săptămâni,  înainte primului joc oficial din acest an, tehnicianul nostru a ținut să-l înceapă cu alergări și exerciții fizice pe stadionul Gloria.

Îmbucurător este faptul că la această ședință de pregătire a fost prezent tot efectivul pe care Leo îl are la dispoziție pentru acest retur. Bier se pare că și-a revenit după acea ușoară indisponibilitate suferită la fel și Simion, iar noi veniți Bubuș și Mandache avem premizele necesare ca prima etapă să îi prindă la potențialul optim.

În rest multă încredere și optimism în tabăra noastră manifestat de băieți, stafful tehnic cât și de conducere în cea ce privește evoluția echipei în acest retur. ''Decizia de a întineri echipa eu cred că a fost una înțeleaptă, am dat credit tinereții pentru un viitor în care eu, întreaga conducere credem. Pentru acest lucru l-am redus pe Leo deoarece ni s-a părut cel mai în măsură să lucreze la acest proiect'', a ținut să precizeze Petrescu Daniel,  vicepreședintele clubului.

De văzut începutul o să-l vedem sâmbătă când vom primi vizita ineului, o altă echipă tânără în căutare de afirmare, beneficiare unei bănci tehnice cu multă experiență. Sperăm că începutul va fi unul favorabil nouă iar Leo va debuta cu o victorie la revenirea în Liga 4 ca antrenor.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA