- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

Nicula Tiberiu

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

liga IV - Sezon 2018-2019
  Încep pregătirile...

Urmează un nou sezon încărcat:

Peste 11 zile Supercupa, 1 August debutul în Cupa României iar peste alte 2 săptămâni, probabil, prima etapă de campionat.


10.07.2018 • 08:26 | CSVZ
+

Sezonul recent încheiat (2017 - 18) rămâne în istoria clubului cu realizarea excepțională: locul 3 + cupa. Generația actuală s-a întrecut pe sine aducându-ne în topul fotbalului arădean prin evoluțiile din returul campionatului, unde a înregistrat doar o singură înfrângere și asta în fața liderului. Revanșa și-a luat-o repede chiar în finala Cupei României pe județ unde a depășit liderul cu 2-1!

Aceste realizări vor rămâne în statisticile clubului alături de satisfacția de a fi singura echipă care a învins campioana de două ori în același sezon. În momentul când scriem aceste rânduri Crișul se pregătește pentru debutul în Liga III – a, iar noi trebuie să revenim în prezent pentru că de azi (10. 07. 2018) băieții noștri trec la treabă pentru pregătirea noului sezon care va fi unul destul de încărcat. Peste 11 zile va fi Supercupa, pe 1 August debutul în Cupa României iar peste alte 2 săptămâni, probabil, prima etapă de campionat.

Deci un sezon de la care avem așteptări mari după realizările precedente, ștacheta s-a ridicat și băieții au obligația să o onoreze. După fiecare sezon tragi linie, îți faci planuri și o iei de la capăt. Suntem siguri că, tehnicianul nostru și conducerea au un asemenea plan urmând să ne convingă cum și când îl vor pune în practică.
Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA