- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
liga IV - Sezon 2018-2019
Primul antrenament

Zăbraniul a ieșit din vacanță, Pința s-a asigurat la capitolul juniori cu foști elevi: "Să câștigăm cât mai multe puncte până la final!"

21.01.2019 • 22:05 | sportarad.ro
+

Plecarea lui Cristian Todea la Național Sebiș, i-a deschis drumul lui Leo Pința spre banca Zăbraniului. Vorbim, de fapt, despre o revenire, după doi ani de zile, a experimentatului tehnician la "cârma" formației "roș-albe", a treia forță a Ligii a 4-a până la reluarea campionatului. Șanse matematice de locul 1 există, deși distanța de primul loc, deținut de Pecica, nu e tocmai mică – 7 puncte. " Un club cu stabilitatea Victoriei Zăbrani nu-și poate propune decât să-și dorească să câștige cât mai multe puncte până la finalul campionatului. Pentru asta ne pregătim, am mărit numărul antrenamentelor săptămânale la trei până la debutul campionatului, iar jucătorii au primit cu profesionalism decizia", susține Pința.

Dacă la nivel de seniori, nu există noutăți în tabăra Victoriei, noul tehnician s-a asigurat la juniori, acolo unde echipa a avut ceva probleme în turul campionatului. "De acum contăm și pe Hojda, Nibu, Țop, Tămășesc, Cojocaru și Bubuș. Chiar doresc să-i mulțumesc lui Ionel Tulac, prietenul meu și patron al Șiriei, pentru înțelegere. O să încercăm să ne mai întărim cu doi-trei jucători mai experimentați, deși la acest capitol nu stăm rău nici acum" a completat antrenorul Zăbraniului..

De la reunirea din această seară, la lumina reflectoarelor au lipsit Șoltesz, Tomuț și Flavius Pavel, care ar avea discuții cu alte echipe. "Sunt nemotivați, cu o singură excepție, nu pleacă nimeni de la Zăbrani. Dacă cei trei jucători nu se prezintă la echipă până lunea viitoare, îi vom suspenda la AJF. În schimb, timișoreanul Cioancă a fost azi la reunire și efortl său merită apreciat, deși nu cred că vom mai conta pe el", a mai precizat Leo Pința.

Sâmbătă, pe Șega, Zăbraniul va participa la un "triunghiular" amical, alături de UTA 2001 și Lunca Teuz Cermei. Apoi, urmează testul cu Ineul, chiar în ziua (1 februarie) în care divizionara a patra pleacă în cantonament la Moneasa pentru exact o săptămână. Național Sebiș, Periam, Dudeștii Vechi, Periam sau Beliu sunt ceilalți adversari din amicale pentru "alb-roșii".Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani