Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

Înaintea ultimei etape din acest an

20 de puncte ne despart de Felnăcani înaintea ultimului joc al anului. Să fie de ajuns pentru o nouă victorie ?

CSVZ Noiembrie 20. 2019   07:00Nouă victorii consecutive a înregistrat gruparea condusă de Dorel Mutică, va veni și ce-a de-a 10-a? Este  puțin mai dificil pentru că vom juca pe terenul ocupantei locului 7, tot o Victorie dar din Felnac, dacă ne-am lua după diferența de 20 de puncte  care ne despart în clasament am putea spune sigur că echipa noastră este favorită. Însă știm toată lumea că valoarea echipei Felnăcane nu este ce-a pe care o arată clasamentul și rezultatele înregistrate de băieții lui Ciba. De altfel o ușoară revenire a început să se simtă în jocul Felnăcanilor demonstrată și în ultima deplasare de la Păuliș unde au reușit să revină și să egaleze în final.

Noi venim cu atuul celei mai bune apărări din Liga 4 și cu un joc mai organizat ca al adversarilor din Felnac. Suntem convinși că Mutică a creionat  amănunțit planul pentru acest ultim joc iar cele două antrenamente îl vor conține în amănunt. Băieții au datoria  să-și respecte statutul obținut în această perioadă iar finalul să-l încheiem cu o victorie pentru că au capacitatea și valoarea necesară să o obțină.

Se speră recuperarea lui Cornea care la ultimul joc a stat,  Zele a jucat aproape 30 minute și s-a văzut.  În  rest lotul este valid și tehnicianul nostru speră să alinieze formula ce-a mai bună.

Etapa va începe de dimineață cu jocul de la Ineu unde Sântana va întâlni ambițioasa echipă locală. Un joc de totul sau nimic,  ambele grupări având nevoie de punctele puse în joc pentru ași securiza locurile de Play Off,  fiind urmărite îndeaproape de Păuliș și Șimand. În fine grănicerii se deplasează la Beliu,  unde gazdele știm cu câtă ambiție și pasiune joacă fiecare meci,  totuși nu credem să poată împiedica gruparea mult mai valoroasă a  tehnicianului Radu Anca.

Va fi etapa care va încheia pe acest an partea regulată a competiției, urmând ca anul viitor să se joace ultimele 7 etape apoi se trece la partea finală care se va juca în premieră din această ediție a unui  campionat destul de încâlcit și imprevizibil.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani