Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuăSEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

Momentul adevărului în confruntarea Sântana - Zăbrani.

Derby-ul etapei cu nr. 10 se va desfășura pe arena din Sântana unde cele două grupări se bat pentru supremația celor patru locuri disponibile în Play Off.
CSVZ Octombrie 17. 2019 09:38Dintre echipele ce se bat pentru cele 4 locuri al Play Off-ului, două se vor întâlni direct în derby-ul rundei 10 a Ligii 4, sâmbătă de la ora 15:00 pe arena din Sântana. Așadar ne vom deplasa în fieful lui Puia & company într-un joc de care pe care, în care locul 2 și 3 se bat pentru supremație sau pentru adevăr. Da pentru că, confruntările directe între cele două grupări de tradiție în fotbalul arădean au oferit jocuri frumoase, atractive și echilibrate de-a lungul anilor. Ce-a ce sigur ne-o dorim și în confruntarea de sâmbătă.

Dacă luăm ultimele 18 întâlniri începând cu ediția 2010-11, uniriștii conduc cu 9 victorii față de numai 6 ale noastre, 3 meciuri terminându-se egal. În aceste întâlniri s-au marcat 83 de goluri cu un procentaj de 4,6 goluri/meci, fapt care ne îndreptățește să credem că și sâmbătă spectacolul va fi la el acasă.

Cu ce vin ambele tabere în această a 19-a confruntare:

Sântana vine cu un suflu nou impus de noul tehnician Irimia care are la dispoziție un nucleu de jucători experimentați trecuți prin focul luptelor de promovare în ligi superioare, Rusu, Băd, Gherghel, Turcuș, Maghici, Tomuț, Popa Radu ... O echipă puternică care după un început ezitant sub bagheta noului tehnician recuperează punctele pierdute și este pregătită pentru bătăliile finale.

Zăbraniul vine cu tenacitatea tehnicianului Mutică care cu mult tact și răbdarea a reușit să închege un grup unit și valoros, Mitrea, Bier, Pașcu, Topai, Cornea, Zele, Hodan, Moisă care împreună cu mai tineri lor colegi Ghergar, Iova, Kocsis, Mandache sunt punctele forte cu care abordează meciurile. Aducându-l pe Iorgovan înapoi am încercat să creăm alternativă la finalizare lucru care a început să de-a roade. Îmbucurător este faptul că avem marcatori din toate liniile în frunte cu acest vârf de lance, Zele.

Sperăm că la această confruntare băieții lui Mutică să se prezinte și să joace la adevărata lor valoare pentru că le știm potențialul,  fiind dotați cu calitățile necesare pentru a realiza acest lucru. Trebuie să fim realişti  pentru că,  întâlnim un adversar puternic care pe teren propriu greu cedează puncte și care la fel ca și noi vor să termine în grupul celor 4 perioada regulată. Așadar vă invităm la un meci de 1 x 2 pe arena din Sântana.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani