Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

Etapa nr. 14

Cu Iova suspendat, Cornea și Zele încă nerefăcuți...Mutică caută soluții pentru întâlnirea cu Belenii lui Filipaș.

CSVZ Noiembrie 15. 2019   09:06Opt etape fără înfrângere, asta nu înseamnă că meciul cu Beliu va fi unul ușor. Știm cu toții câtă ambiție și câtă dorință de ieșire din anonimat este în tabăra Beleană, am simțit-o pe pielea noastră în meciul de cupă. Totuși diferența de puncte a locurilor ocupate în clasament ne dă favoriți în ciuda problemelor de lot pe care le întâmpină din nou Mutică.

Iova suspendat pentru cumul de cartonașe, Cornea incert după lovitura puternică primită în etapa precedentă și Zele în refacere după întinderea suferită. Piese importante în angrenajul construit de tehnicianul nostru însă am văzut și în meciul de la Pâncota intrarea lui Moisă și Hodan au adus prospețimea și forța necesară victoriei pe care în final am obținut-o.

Altă întâlnire importantă în această etapă se va desfășura la Păuliș, unde băieții lui Dinu Maghici  vor să-și consolideze  locul obținut pe podium. Dar atenție la Felnăcani, gruparea lui Ciba vine după o victorie obținută la Socodor fiind într-o evidentă revenire, este un meci de văzut.

Ar mai fi derby-ul de zonă dintre Socodor și Sântana unde neputința gazdelor va încerca să o exploateze și gruparea condusă de Irimia. La Curtici favorită certă este echipa de pe frontieră unde credem că se va pune doar problema scorului. În rest jocuri normale în această penultimă etapă din acest an și a 3-a din returul sezonului regulat.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani