Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuăSEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

Victoria dorește că confirme parcursul bun la Șimand

Cu șase puncte din ultimele două jocuri, CSVZ este în creștere vizibilă.
Alb-roșii doresc să confirme acest puls ascendent și în duelul de la Șimand împotriva Șoimilor.
CSVZ Octombrie 01. 2019 13:38După eșecul din cupă a urmat două meciuri de campionat care ne-au adus în cont toate cele 6 puncte și oarecum consolidarea locului 2 pentru băieții lui Mutică. Asta ar fi bilanțul din ultimele două săptămâni de joc constituind totodată și o premiză bună pentru deplasarea la Șimand de sâmbătă. Tehnicianului nostru trebuie să se descurce fără Vasilca (cumul de cartonașe) și Zele (cartonaș roșu) iar cum lotul nu este prea mare nu-i va fi ușor alcătuirea primului 11 cu care să atace reduta Șimandului.

Însă optimismul este la el acasă și la unison toată lumea se pregătește în această săptămână pentru obținerea unei noi victorii, sâmbătă la Șimand." Dacă am bătut Curticiul de ce nu am bate și la Șimand" sunt cuvintele pline de optimism a celor din conducerea clubului. Ne alăturăm și noi spunând că, echipa este pe val cu un antrenor priceput care știe să-și mobilizeze băieții pentru orice joc.

Ce trebuie știut despre adversarul din Șimand

În tabăra adversă vedem o echipă robustă cu un antrenor, Ruska-senior cu multă experiență, ajutat în teren de fiul lui, Ruska Ioan care știe să-și mobilizeze colegii în momentele jocului și care alături de Morariu Dan sunt destul de incomozi pentru atacanții adverși. Apoi la mijloc are în Caba Raul și celălalt Morariu Calin piesele forte cu multă orientare în joc și în fine în atac acest" zvârlugă" care și-a făcut ucenicia și pe la noi, Varga Rafael. Un nucleu bine așezat și imprevizibil care abordează cu multă ambiție fiecare joc.

Acuma întâlnirile directe din anul 2015, când clubul a promovat în liga 4, ne sunt favorabile în cele 8 meciuri disputate:

1 Victoria Zăbrani 8 5 1 2 19-10 19
2 Șoimii Șimand 8 2 1 5 10-19 7


PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani