- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2019-2020

ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

Cupa României etapa nr. 3, Faza județeană.

Ne reîntoarcem la Beliu pentru meciul de cupă

La sediul AJF Arad, în prezența delegațiilor echipelor rămase în competiție s-a tras etapa cu nr. 3 a Cupei Românieie la Fotbal 2019-2020, faza județeană.
CSVZ Septembrie 10. 2019 19:22Azi la sediul AJF Arad ( 10.09.2019 ), în prezența delegațiilor echipelor rămase în competiție s-a tras etapa cu nr. 3 a Cupei Românieie la Fotbal 2019-2020, faza județeană. Sorții ne duc din nou la Beliu, după ce ne-am bucurat că, am scăpat de cea mai lungă deplasare, vom înfrunta din nou distanța și ambițioasa echipă gazdă. Toate meciurile se vor desfășura miercuri 18. 09. 2019 de la ora 16:30.

Absolut toate cele 11 formații de Liga 4-a (cea de-a 12-a, UTA, nu are drept de participare din postura de "satelit") obținuseră calificarea în faza precedentă, astfel că, astăzi, șase dintre ele știau că vor juca între ele și, deci, pierzătoarele vor spune pas competiției KO. În caz de egalitate urmând să se dispute prelungiri și, eventual, penalty-uri. De menționat ar mai fi că Beliu și Zăbrani s-au duelat deja în meci oficial în etapa cu nr. 3 pe terenul "Daciei", acolo unde trupa lui Mutică s-a impus cu 2-1.

Dezamăgiți de rezultatul acestei trageri în mod special pentru distanța care va trebui să facem deplasarea, secretarul clubului Miculiț Eugen care a fost prezent la tragere a declarat: " Sigur sorții nu ne-au fost favorabili, o să trebuiască să ne deplasăm din nou până la Beliu însă respectăm tragerea, respectăm competiția și o să ne prezentăm cu toată echipa ca și în meciul de campionat și sperăm să ne calificăm mai departe. "

Etapa completă a jocurilor:

Academia Brosovszhy Arad - Frontiera Curtici 2004

Avântul Târnova - Păulișana Păuliș

Victoria Felnac - CS. Ineu

Podgoria Ghioroc - Șoimii Șimand

CS. Beliu - Victoria Zăbrani

Podgoria Pîncota - Glogovăț 2013

Olimpia Bocsig - Unirea Sîntana

Viitorul Pereg - ACS. SocodorPlaceholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani