- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2019-2020

ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
Cupa României-faza județeană | Etapa nr. 3 | 18. 09. 2019 | 16:30 | Arena din Beliu
Ruj Ioan 59'
Mașniță Vasile 93'

CS. Beliu
2 : 1
( 0 : 0 )

Victoria Zăbrani
Zele Eduard 64'

Atâția kilometri pentru nimic...
CS. Beliu-Victoria Zăbrani 2-1 (0-0)

Bucurie mare în tabăra gazdelor după această victorie realizată și de altfel meritată pentru că și-au dorit-o mai mult.
În tabăra noastră continuă jocul haotic rupt între compartimente, complet neinspirat la care băieții lui Mutică nu reușesc să-i găsească rezolvarea.
CSVZ Septembrie 19. 2019 11:52


Acum trei săptămâni, la finalul jocului de la Beliu ne-am bucurat de victorie și în mod special că, am scăpat de deplasarea cea mai lungă. Însă sorții nu ne-au fost favorabili și au hotărât să revenim la Beliu de data aceasta pentru un meci de cupă. Ei de data aceasta nu ne-am mai bucurat de victorie care s-a mutat în tabăra gazdelor prin penalty-ul transformat de Mașniță în minutele de prelungire a timpului regulamentar.

Ghergar a fost singurul din atacul nostru care s-a bătut cu apărătorii adverși chiar dacă nu i-a ieșit mare lucru...

Bucurie mare în tabăra gazdelor după această victorie realizată și de altfel meritată pentru că și-au dorit-o mai mult, au crezut în ea și în final fotbalul ia răsplătit în această frumoasă după amiază de toamnă la Beliu." Cred că am fost echipa mai bună și am meritat să câștigăm acest joc chiar dacă am rămas în final în zece, am încercat să punem presiune până în ultima fază când am obținut penalty-ul pe care l-am transformat și am câștigat cu 2-1! Cred că a fost un joc bun din partea ambelor echipe noi ne-am dorit să mergem mai departe în cupă cât putem, de asemenea și în campionat încercăm prima victorie sâmbătă la UTA, să prindă și băieții moral. Pentru noi este greu, suntem o echipă care venim din liga 5, cu jucători majoritatea din comună și sigur ne este mai greu, de 13 ani Beliu nu a avut echipă în liga 4. Încercăm prim ambiție, dăruire și mult suflet să ne ridică la standardele ligii 4 pentru a face o figură frumoasă și în campionat chiar dacă am avut evoluții bune și cu Zăbrani, acasă și la Curtici doar cu Șimand pot să spun că am jucat slab dar ne-am luat revanșa azi în cupă", a spus mulțumit la finalul jocului antrenorul gazdelor, Filipaș Pavel.

În tabăra noastră continuă jocul haotic rupt între compartimente, complet neinspirat la care băieții lui Mutică nu reușesc să-i găsească rezolvarea. Și în jocul de azi pe care l-am crezut unul al revenirii am văzut aceiași jucători neinspirați care nu erau în stare să facă o preluare, să dea o pasă sau să ducă o finalizare cu succes." Rezultat nesatisfăcător, clar îmi doream să câștigăm dar ne-a bătut o echipă care și în campionat ne-a pus ceva probleme, o echipă arțăgoasă, au jucat cea ce au știut ne-au surprins la două mingi lungi una dintre ele la lobat pe Mitrea poate dacă acesta stătea în poartă poate evitam primul gol. Am revenit din penalty-ul lui Zele, am avut momente bune. Din păcate din nou la o minge lungă la duelul lui Cornea cu atacantul advers, nu știu în prima fază mi s-a părut fault la jucătorul nostru, după care s-a dezechilibrat a căzut, joc prin imprudență a atins piciorul adversarului și s-a dat penalty - așa s-a scris istoria acestui meci de cupă. Ne doream să mergem mai departe, din păcate nu am reușit. Sigur m-a nemulțumit evoluția per ansamblu al echipei dar sper și cred că, la Socodor să arătăm cu totul și cu totul altfel și să ne revenim. Este  foarte importantă această revenire să vină cât mai repede pentru că este posibil, sau sperăm să nu fie așa, să te duci într-o pantă din care revenirea este mult mai grea. Una peste alta mergem mai departe sunt jucătorii noștri, eu am încredere în continuare în ei, sper din tot sufletul să reușim să facem un meci bun la Socodor și să reușim să luăm cele trei puncte pe care mi le doresc", a spus destul de îngrijorat și tehnicianul nostru, Dorel Mutică la finalul întâlniri.

S-a greșit mult în compartimentul median în care nu au legat o pasă, compartimentul defensiv care la început ni s-a părut a fi cel mai sigur au greșit elementar în partea a doua la primul gol al gazdelor din min. 59' când Ruja prinde pe picior greșit cuplul de fundași centrali Cornea-Bier și profită de ieșirea în întâmpinare complet neinspirată a lui Mitrea lobând mingea peste acesta pentru 1-0! Ne revenim repede și reușim egalarea în min. 64 când Zele este atacat neregulamentar pe la spate și reușim să obținem un penalty pe care îl transformă sigur acesta 1-1!

Echipa prinde curaj și jucăm în jumătatea adversarului însă fără a amenința serios poarta adversă și jocul curgea spre inevitabilele prelungiri însă nu avea să fie așa pentru că vine acea fază din min. 93 când Cornea se complică inutil și nu dă drumul la minge vrând să o țină la el iar Mașniță i-o fură și cade în suprafața de pedeapsă iar Ardelean ne sancționează cu un penalty transformat de același jucător pentru 2-1! Consfinţind o victorie meritată a gazdelor care vor merge mai departe iar noi trebuie să strângem rândurile pentru că Sâmbătă ne așteaptă o altă deplasare grea la Socodor, de data acesta pe puncte în campionat. Am avea de remarcat pe Ghergar, care chiar dacă nu ia ieșit multe, am văzut dorință, se bate cu adversarul și cea ce-i mai important are atitudine pe care colegi lui nu prea au avut-o în acest joc.
Rezultate

Nici o formație din Liga 5-a nu a acces în turul patru al Cupei României, faza județeană. O singură formație gazdă s-a impus azi și aceea e prim divizionara județeană, CS Beliu, care s-a impus în prelungirile reprizei secudne în fața mult mai bine cotatei Victoria Zăbrani. Alte două formații de Liga 4-a și-au biletele pentru sferturi pe terenul unor colege de campionat, la Felnac și Pâncota. Dar iată tabloul turului cu numărul 3 al Cupei:

Academia Brosovszky –  Frontiera Curtici 0-3

/Prică 13, Apostol 61 și 88

Avântul Târnova –  Păulișana Păuliș 2-7

Bucilă 53, Hanțig 67 / D. Calancea 17 și 88, D. Popa 36 și 85, Bud 46, E. Calancea 71, Vesa 89

Victoria Felnac –  CS Ineu 0-4

/ Mâneran 71 și 89,  Bârdan 81, Zamă 87

Podgoria Ghioroc –  Șoimii Șimand 3-4

Savu 27, Lazăr 47, Ardelean 75 / Ghiorghieș 24, 84, 85 Mărcuș 90

CS Beliu – Victoria Zăbrani 2-1 

Ruja 59, Mașniță 93 – penalty / Zele 64 – penalty

Podgoria Pâncota –  CS Glogovăț 0-1

/ C. Negrea 58

Olimpia Bocsig –  Unirea Sântana 0-4 

/ Băd 5 și 27, Parlapan 51, Turcuș 75

Viitorul Pereg –  ACS Socodor 0-2

/ Faur 59, Nădăban 78

Formațiile subliniate cu roșu s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României, faza pe județ, ediția 2019-2020.

CS. Beliu
12 Semeniuc Cristian
14 Coraș Cosmin
5 Stan Alin
8 Purtan Octavian
7 Ruja Ioan
18 Sandu Stelian Feieș Gheorghe
6 Țirban Radu
9 Popa Florin
17 Onoc Dorian Dobrea Cosmin
10 Berar Ciprian
11 Gligor Alin Mașniță Vasile
Banca de rezerve
1 Coraș Sergiu
16 Cohan Andrei
19 Mașniță Ionuț
2 Feieș Gheorghe
15 Dobrea Cosmin
20 Mașniță Vasile
- -
Antrenor:   Filipaș Pavel
Victoria Zăbrani
1Mitrea Alexandru
2Iova Raul
17Cornea Cătălin
6Bier Tiberiu
3Cojocaru Richard Topai Andrei
8Moisă Octavian
16Țuța Andrei Kocsis Robert
7Hodan Gheorghe Vasilca Alexandru
15Ghergar Ovidiu
10Mandache Ovidiu
12Iorgovan Sergiu Zele Eduard
Banca de rezerve
5 Pașcu Ioan
14 Poenaru Alexandru
18 Topai Andrei
13 Kocsis Robert
9 Vasilca Alexandru
11Zele Eduard
- -
Antrenor:  Dorel Mutică
Arbitrii: Ardelean Mircea Florin - Burcă Sergiu, Pantea Sebastian. Observatori AJF:  Ologeanu Dan, Vida Constantin Marcel.


Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani