Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
CUPA ROMÂNIEI | Etapa nr. 2 | 28. 08. 2019 | 17:30 | Arena din Sânleani
- Faza județeană -
-

ACS. Viitorul Arad
0 : 2
( 0 : 1 )

Victoria Zăbrani
Ghergar Ovidiu 5'
Zele Eduard 55'

Victorie previzibilă

Viitorul Arad-Victoria Zăbrani 0-2 (0-1)
Un joc util în care tehnicianul nostru a vrut să vadă la lucru și pe mai tineri săi elevi menajându-și câțiva titulari.
Acest meci a prilejuit și re debutul atacantului Iorgovan Sergiu.

CSVZ    29. 08. 2019   10:20


Deplasarea la Sânleani pentru meciul de Cupă cu echipa centrului" Viitorul" a italianului Giovanni Catanzariti a adus prima victorie în această nouă ediție (2019-20). Pregătirea și competiția superioară în care echipa noastră joacă a făcut diferența într-un joc în care nu prea ne-am omorât cu efortul asta și datorită adversarului care nu prea ne-a pus probleme. A venit repede și golul care lea mai tăiat elanul care îl arătau în debutul jocului, a fost și căldura sufocantă care a fost un obstacol pentru ambele tabere mai greu de suportat de gazde la care media de vârstă este una ridicată.

Una peste alta a fost un joc de antrenament destul de util în care tehnicianul nostru a a vrut să vadă la lucru și pe mai tineri săi elevi menajându-și câțiva titulari. Totodată a folosit prilejul pentru re debutul atacantului Iorgovan Sergiu înregimentat recent în gruparea noastră încercând diferite soluții în cea ce privește jocul. Acuma ca, evoluţie echipa nu a mai arătat acea ardoare și dorință de joc spectaculos pentru că nici condițiile nu au fost de natura ultimului joc de campionat însă cât de cât jucătorii și-au respectat sarcinile trasate și nivelul superior în care activează.


În acet joc de cupă a re debutat atacantul Iorgovan Sergiu

În min. 5', Pașcu recuperează o minge pe banda stângă în sensul de atac, cu o piruetă frumoasă își depășește adversarul și centrează în suprafața de pedeapsă iar Ghergar se înalță și o trimite cu capul plasat în colțul din stânga lui Irimia pentru 1-0! Am înscris repede un gol însă va fi singurul în prima parte cu toate că am avut mai multe ocazii.

La reluare același joc de posesie iar golul va veni în min. 55, când Zele profită de o neatenție a apărătorilor recuperează o minge și o plasează cu un șut sigur pe lângă Irimia majorând scorul la 2-0! Apoi prin minutul 70 Topai calcă într-o groapă și se accidentează iar datorită faptului că schimbările s-au epuizat am jucat practic în zece până în finalul întâlnirii, acesta făcând doar figurație pe teren.

Gazdele nu s-au arătat supărate la finalul întâlniri considerând că, au făcut un joc bun contra unei echipe bune a unei ligii superioare:" Mă bucură faptul că am făcut un joc bun în fața unui adversar bun, știam echipa din Zăbrani cu mici excepții jucători pe care mi i-am dorit la echipă și în perioada cât am fost eu, aici mă refer la Ghergar și Kocsis. Apoi la orice nivel pregătirea face diferența. Noi suntem o echipă de amatori însă am speranța că vom promova pentru a le da șansa copiilor care vor veni să joace într-o ligă superioară, în speță generației 2004 care sunt angrenaţi acum în campionatul de elit. Acest lucru ne încurcă pentru că nu i-am putut folosi azi, în campionat la fel, iei au sâmbătă, miercuri jocuri deci nu-i putem folosi și jucăm cu profesori, cu antrenori lor în mare parte. Dar eu zic că ne-am ținut cât am putut de Zăbrani și repet pregătirea a făcut diferența, avem și noi o vârstă și era o mare surpriză dacă azi reușeam să ducem jocul în prelungiri..." a spus la finalul întrevederi tehnicianul echipei gazde, Cristian Irimia.În tabăra noastră atmosfera normală pentru un rezultat normal considerat o repetiție destul de bună înaintea deplasări la Beliu de sâmbătă: " Un nou meci în care nu am luat gol, ceea ce mă bucură în schimb nu mă bucură sau nu mia plăcut jocul, nu a fost aceiași atitudine pe care au avut-o la meciurile precedente, acea dorință foarte tare de a câștiga a jucătorilor. Una peste alta, victorie 2-0 și după cum am mai spus singurul lucru care mă bucură este că am câștigat și că nu am luat gol în rest jocul nu a fost a cel care mi l-aşi fi dorit. Sigur ar fi un aspect pe care îl avem noi românii, nu ne putem concentra pe toate fronturile pe toate competițiile și atunci cupa este unul din acele meciuri în care vrând, nevrând nu se pot concentra la maximum. Nu sunt supărat, de ce ași fi pentru că este o victorie, m-a deranjat puțin modul și atitudinea dar sunt convins că la Beliu va fi cu totul și cu totul altceva din punct de vedere al atitudini și al jocului. După cum am mai spus, sunt bucuros, mergem mai departe în competiție și asta este cel mai bine." A declarat la finalul jocului și tehnicianul nostru, Dorel Mutică

sportarad.ro

Nicio surpriză în turul doi al Cupei României la fotbal, faza pe județ. Toate cele 12 prim divizionare județene și-au luat biletele pentru turul următor al competiției după victorii convingătoare, media pe meci fiind de aproape 5 goluri. Cele mai prolifice au fost Curtici, Ineu și Păuliș, iar cea mai complicată misiune pare să fi avut Zăbraniul contra celor de la Viitorul.

Dar iată rezultatele înregistrate cu mențiunea că formațiile subliniate cu roșu merg mai departe în întrecerea KO:

Voința Zărand –  Victoria Felnac 2-4

Crișul Alb Buteni –  CS Beliu 3-6

Unirea Șeitin –  CS Glogovăț 2-5

Villa Gurba –  CS Ineu 2-8

Viitorul Șepreuș –  Frontiera Curtici 2-8

Național Sintea Mare –  ACS Socodor 1-6

Viitorul Pereg – Mureșul Zădăreni 7-6

Voința Macea –  Păulișana Păuliș 3-8

Viitorul Arad –  Victoria Zăbrani 0-2

Olimpia Bujac –  Podgoria Ghioroc 2-3

Progresul Dieci –  Șoimii Șimand 0-3

FC Sântana –  Podgoria Pâncota 2-4

Olimpia Bocsig – Semlecana Semlac 6-1

Podgoria Șiria –  Unirea Sântana 0-6

Academia Brosovszky – Speranța Turnu 3-0

Sporting Șagu –  Avântul Târnova 1-2Viitorul Arad
1 Irimia Cristian
4 Mezo Ovidiu
15 Brozbic Marko
5 Olaroiu Alexandru Varga Eduard
5 Badea Iulian
18 Kukucska Gerard Teckes Paul
10 Cotuna Sebastian
6 Iștoc Silviu
14 Pavel Flavius Cornea Sandu
17 Ștefan Sorin Tărșan Laurențiu
2 Sziladi Sergiu
Banca de rezerve
3 Zorlețean Alexandru
7 Varga Egon
16 Teckes Paul
8 Cornea Sandu
9 Tărșan Laurențiu
- -
- -
Antrenor:   Irimia Cristian
Victoria Zăbrani
1Mitrea Alexandru
2Iova raul
4Pașcu Ioan
8/Moisă Octavian
18Topai Andrei
15Vasilca Alexandru
10Mandache Ovidiu Țuța Andrei
6Crișan Ioan Kocsis Robert
16Cojocaru Richard Hodan Gheorghe
11Zele Eduard Iorgovan Sergiu
12Ghergar Ovidiu
Banca de rezerve
77 Vasii Alexandru
13 Poenaru Alexandru
17 Țuța Andrei
9 Kocsis Robert
7 Hodan Gheorghe
14 Iorgovan Sergiu
- -
Antrenor:  Dorel Mutică
Arbitrii: Pană Natanael – Hărduț Gabriel, Pantea Andrei. Observatori AJF:  Buda leontin.


PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani