- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Am dus 70-80 de minute iar pe final am luat 2 goluri

Glogovăț 2013 - Victoria Zăbrani 2-1 (0-1)

Mutică a încropit un 11 în care și-au găsit locul Cojocaru, Poenaru, copii pe care tehnicianul nostru încearcă să le insufle încredere
A fost un test al rezistenței ambelor echipe împotriva căldurii sufocante care a "pârjolit" ambele reprize fiind nevoie de mai multe pauze de deshidratare.
CSVZ Iulie 27. 2019 19:45Amicalul de la Vladi a fost un test al rezistenței  ambelor echipe împotriva căldurii sufocante  care a "pârjolit" ambele reprize fiind nevoie de mai multe pauze de deshidratare. Însă ca joc au fost două reprize împărțite   prima dominată clar de băieții lui Mutică în care se putea rezolva jocul  și o a doua în care băieții lui Dehelean au echilibrat balanța revenind pe tabelă  pentru ca în final să reușească desprinderea.

Fără  Iova (plecat în concediu) și Topai învoit,  Mutică a încropit un 11 în care și-au găsit locul Cojocaru,  Poenaru, copii pe care tehnicianul nostru încearcă să le insufle încredere forțându-i la asemenea jocuri, cu toate acestea prima parte a jocului nu a arătat rău pentru că băieții noștri și-au făcut jocul impus de tehnician și rodul munci a venit în min. 17 când Cornea a pătruns în forță pe flancul drept iar centrarea acestuia a fost reluată cu latul  în plasă de  Ghergar pentru 1-0!  Jocul este dominat de noi iar după alte 10 minute, fază la indigo cu pătrundere pe dreapta a aceluiași Cornea urmată de centrare dar mingea reluată de Ghergar se oprește în bara transversală.

La reluare echipa lui Dehelean forțează egalarea și jocul se echilibrează, gazdele amenințând mai serios poarta lui  Vasii însă nouă ni se refuză un penalty clar la Cornea în min.75,  după care forța de joc a echipei noastre începe să scadă iar gazdele profită și reușesc egalarea în min. 82 când Tibi se complică și pierde o minge în suprafața de pedeapsă Faur profită pătrunde în pe dreapta în careul mic de unde expediază un șut puternic care îl surprinde pe Vasii și stabilește egalitatea pe tabelă 1-1!

Jocul devine mai  anost începem să greșim și la o astfel de fază purtată pe stânga în sensul de atac în min.87, Trifan nestingherit de nimeni  expediază un șut din colțul suprafeței de pedeapsă direct în colțul lung  Vasii asistând neputincios la golul care avea să consfințească victoria gazdelor 2-1!

Dacă noi am dat un gol și am reușit să ratăm mai câteva ocazii clare, gazdele au fost mai pragmatice și din câteva ocazii care nu promiteau mare lucru au revenit și și-au adjudecat victoria: "Din păcate ne-au lipsit 7-8 jucători și a trebuit să improvizez și s-a văzut acest lucru în prima repriză când nu prea am avut ocazii, dar în partea a doua am avut o posesie mai bună și au apărut și ocaziile. Am întâlnit o echipă mult mai pregătită ca și noi lucru pe care l-am simțit în prima parte, asta datorită faptului că am început pregătirea mai târziu cu două săptămâni ca Zăbraniul. Dar pe final am reușit să întoarcem scorul și să câștigăm."  a spus la finalul întâlnirii tehnicianul gazdelor, Dehelean Călin.

În tabăra noastră dezamăgire după un joc nu prea reușit în care subțirimea lotului îl pune pe gânduri pe tehnicianul nostru: "Am avut un arbitru de centru nu am avut tușieri au fost faze și mă refer la golul doi în care probabil a fost în poziție neregulamentară – iarăși am avut doi jucători care sunt plecați, din nou pe bancă lângă mine doi jucători plus portarul – am dus 70-80 de minute iar pe final am luat 2 goluri, am luat primul gol foarte ușor, greu, căldură mare...nu mai mă repet cu subțirimea lotului pentru că devin hilar și una peste alta mulțumit și nemulțumit. Mulțumit pentru primele 45 - 60 de minute după care datorită faptului că nu avem schimbări intervine oboseala, căldură foarte mare s-a dat foarte multe pauze de apă, dar nu neapărat sunt supărat că am pierdut ci faptul că nu avem soluții pentru o anumită concurență. Dar una peste alta,  important este când începe campionatul", a declarat în final și Dorel Mutică.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani