- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Încheiem săptămâna cu o victorie

Victoria Zăbrani-Păulișana Păuliș 2-1

Păulișul cu doi antrenori dintre jucători, tehnicianul plecat la Brașov cu copiii la un turneu a lăsat echipa pe mâna lui Pleșca și Suciu pentru acest joc. Victorie a echipei noastre într-un meci de verificare util.
CSVZ August 03. 2019 13:15( Vineri 2 August 2019 ora 19:00 - Stadionul ”Josef Scheirich” Zăbrani )

Echipa noastră a vrut să fie prima care încheie săptămâna prin jocul de verificare contra vecinilor din Păuliș. A fost un joc bun de angajament din partea ambelor tabere cu multe faze frumoase și aici ne referim la gruparea noastră care în mai puțin de 5 minute a înscris de două ori practic adversarul nici nu a putut să se dezmeticească. Am putut vedea pătrunderile în forță a lui Ghergar ruperile de ritm și rafinamentul acestui Cornea care la câteva faze a încântat asistența, apoi Kocsis, Iova, Topai cu disponibilitate la efort maxim... la o astfel de fază în min.5, Ghergar pătrunde în forță pe dreapta centrează în careu mic iar Cornea nestingherit de nimeni reia ușor în plasă pentru 1-0!

Jocul se animă băieții noștri pun presing pe adversar și la o astfel de fază după numai cinci minute (min.10) Brutyo se încurcă la o minge cu un fundaș iar Mandache atent pe fază profită și înscrie din nou în poarta goală 2-0!

Însă la fel de adevărat că toate acestea sau cam stins spre finalul primei părți când de altfel oaspeții au reușit să înscrie și ei. Min. 41, Pașcu greșește o minge pe zonă centrală iar la recuperare arbitru dă lovitură liberă pe care o execută Pleșca puternic, minge lovește bara laterală de unde revine la Popa care înscrie nestingherit de nimeni 2-1! Scor cu care se încheie prima parte.

Repriza secundă, după un început mai bun al oaspeților băieții lui Mutică au pus stăpânire pe joc și până în finalul întâlniri și-au dominat adversarul chiar dacă nu s-a mai înscris am avut nenumărate momente când puteam majora avantajul. Însă lipsa de concentrare sau poate dorința de a marca cât mai mult, la uni jucători, ne-a văduvit de un scor mai aproape de realitatea din teren." Acum trebuie să fiu fericit că am câștigat primul meci, sigur nu asta mă interesează în momentul de față, sunt bucuros că l-am repatriat pe Zele și sper din tot sufletul să ne mai întărim cu 1-2 jucători. Un joc bun, ocazii multe, păcat am avut 2-0 și din nou am luat un gol dintr-o fază fixă. Pentru că, chiar asta le-am spus înaintea jocului și am punctat: urmăriți orice respingere a portarului... Dar una peste alta îmi place disponibilitatea, îmi place că vor, sigur mai sunt multe de pus la punct ar fi prematur să spun acum că suntem ca procent la 80% când noi suntem pe undeva la 50-60%. Dar ușor, ușor când începe campionatul să fim la o formă bună, în primul rând să o luăm pas cu pas, să luăm meciurile în parte să câștigăm fiecare joc și atunci vom vedea unde vom fi. Meciul de azi a fost un test util contra unei echipe bune și sper să fie din ce în ce mai bine, mai avem un meci amical în 10 cu Șiria unde vom încerca să reglăm mai multe automatisme unde suferim, încă nu este ce mi-aşi dori eu. Dar important este că jucători sunt receptivi și ușor, ușor vom face ca echipa să arate și să se vadă că jucăm un fotbal bun", a declarat la finalul jocului tehnicianul nostru, Dorel Mutică.

În tabăra ospeţiilor care s-au prezentat fără mai mulți titulari și chiar fără antrenorul Dinu Maghici, reținut de o altă acțiune, sarcina revenindu-le cuplului Pleșca-Suciu, ultimul dorind să precizeze:" Un antrenament bun și reușit pentru ambele echipe având în vedere că ne-au lipsit mai mulți jucători consider că rezultatul este meritat obținut de gazde. Antrenorul nostru este plecat cu copiii la Brașov la turneul Elit și astfel am primit însărcinarea eu și Pleșca să ne ocupăm de meciul de azi. Mai avem un meci de pregătire cu Felnac și două antrenamente până la începerea noului campionat. Obiectivul nostru ar fi să nu ne clasăm mai jos de locul obținut în campionatul precedent. Sigur noi ca, jucători întotdeauna ne dorim mai mult, să jucăm un fotbal plăcut și agreabil pentru cei care ne privesc și eu cred, împreună cu mai tineri mei colegi, că vom reuși," a spus la finalul întrevederi, Suciu Marius.

Echipele:

Victoria: Mitrea - Iova, Pașcu, Bier, Topai – Mandache, Hodan, Moise, Kocsis – Ghergar, Cornea.

Au mai jucat: Poenaru, Crișan, Denis, Zele.

Păulișana: Brutyo – Calancea E, Suciu, Pleșca, Ambruș – Rus, Benescu, Asandului, Marc – Bogdan, Popa A.

Au mai jucat: Popa D, Gugeanu, Dubașcu.

A arbitrat: Mako AndreiPlaceholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani