Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
LIGA IV ARAD | Etapa nr.14 | 16. 11. 2019 | 11:00 | Stadionul "Josef Scheirich"
Poenaru Alexandru 41'
Zele Eduard 75'
Zele Eduard 81'
Vasilca Alexandru 87'

Victoria Zăbrani
4 : 1
( 1 : 0 )

CS. Beliu
Berar Ciprian 88'

Etapa nr. 14

Cu Iova suspendat, Cornea și Zele încă nerefăcuți...Mutică caută soluții pentru întâlnirea cu Belenii lui Filipaș.

CSVZ Noiembrie 15. 2019   09:06

Nouă etape fără înfrângere, asta nu înseamnă că meciul cu Beliu va fi unul ușor. Știm cu toții câtă ambiție și câtă dorință de ieșire din anonimat este în tabăra Beleană, am simțit-o pe pielea noastră în meciul de cupă. Totuși diferența de puncte a locurilor ocupate în clasament ne dă favoriți în ciuda problemelor de lot pe care le întâmpină din nou Mutică.

Iova suspendat pentru cumul de cartonașe, Cornea incert după lovitura puternică primită în etapa precedentă și Zele în refacere după întinderea suferită. Piese importante în angrenajul construit de tehnicianul nostru însă am văzut și în meciul de la Pâncota intrarea lui Moisă și Hodan au adus prospețimea și forța necesară victoriei pe care în final am obținut-o.

Altă întâlnire importantă în această etapă se va desfășura la Păuliș, unde băieții lui Dinu Maghici  vor să-și consolideze  locul obținut pe podium. Dar atenție la Felnăcani, gruparea lui Ciba vine după o victorie obținută la Socodor fiind într-o evidentă revenire, este un meci de văzut.

Ar mai fi derby-ul de zonă dintre Socodor și Sântana unde neputința gazdelor va încerca să o exploateze și gruparea condusă de Irimia. La Curtici favorită certă este echipa de pe frontieră unde credem că se va pune doar problema scorului. În rest jocuri normale în această penultimă etapă din acest an și a 3-a din returul sezonului regulat.

Mutările inspirate din partea secundă au făcut diferența
Victoria Zăbrani- CS. Beliu 4-1

La 16 ani Poenaru debutează cu gol la prima echipă.
Nici Zele nu a fost mai prejos realizând dubla care a adus liniște în tabăra noastră.
CSVZ NOIEMBRIE 16. 2019 23:50


Fără Iova suspendat, Cornea care nu a putut fi recuperat și cu Zele pe bancă fiind incert după întinderea suferită. Mutică a aruncat în luptă pe juniorul Poenaru (16 ani) fiind mutarea surpriză inclusă în formula de star a jocului cu Beliu. Încă de la început  am realizat că nu va fi ușor datorită căderii de formă simțită de câteva etape în rândul băieților  noștri,  speram totuși că va fi momentul reveniri pentru acest final de an în care jocul echipei să confirme, însă acest lucru se va întâmpla doar parțial.

Chiar dacă încă din start echipa și-a împins adversarul în jumătatea proprie am făcut-o doar printr-o posesie prelungită dar destul de molcomă și previzibilă în zona de finalizare. Lucru care a convenit adversarului dându-i posibilitatea să răspundă în câteva rânduri prin contraatacuri tăioase purtate de Mașniță susținut din linia a doua de Berar oprite însă fără prea mare dificultate de apărătorii noștri.

Astfel putem consemna șutul puternic a lui Vasilca (8') de la marginea suprafeței de pedeapsă frontal pe centru dar direct în brațele lui Semeniuc. De partea cealaltă și Berar (10') încercă un șut înșelător de la vreo 30m. Însă nu-l poate păcăli pe Mitrea care prinde mingea cu siguranță. Apoi Moisă (14') pătrunde în forță pe stânga însă reușește o centrare complet aiurea. Urmează o perioadă de joc confuz cu multe mingi și pase greșite și de-o parte și de alta însă ca dominare teritorială tot băieții lui Mutică erau la timonă.

Golul cade în min. 41, când la o acțiune purtată pe stânga de Mandache centrarea acestuia este preluată impecabil cu stângul de Poenaru, din marginea careului de 16m, mingea poposind în plasa porții lui Semeniuc pentru prima oară 1-0!

Imediat încearcă să-l imite Kocsis (44') cu un șut puternic din interiorul careului mare însă mingea acestuia trece de puțin pe lângă bara laterală a goalkeeperului Belean, astfel se întră la pauză cu avantajul golului înscris de juniorul Poenaru la debutul său ca titular în prima echipă.

Juniorul Poenaru (17) și-a făcut debutul în prima echipă cu un gol de toată frumusețea fiind o prezență activă în toate fazele jocului.

La reluare pentru că jocul echipei nu se schimbă prea mult, Mutică ia hotărârea să-l arunce în luptă pe Zele, era min. 63 când acesta îl înlocuiește pe Hodan și imediat lucrurile se schimbă pentru că numai după câteva momente îl și încercă pe Semeniuc cu un trasor de la 20 m. pe care acesta reușește să-l prindă în doi timpi.

Min. 75, la o centrare în careul oaspeților Iorgovan reia puternic în blocaj de unde minge ricoșează spre marginea suprafeței de pedeapsă pe zonă centrală unde apare Zele care o catapultează sub bara transversală fără speranță pentru Semeniuc, ridicând scorul la 2-0!

După alte 6 minute același Zele (81') reușește dubla cu un șut din interiorul careului de 16m. Fără speranță pentru nefericitul Semeniuc, mingea poposind pentru a treia oară în plasă pentru 3-0!

Oaspeții cedează și urmează golul patru: în min.87, Vasilca din 3-4m, deviază elegant o centrare venită de pe partea dreaptă majorând scorul ducându-l la 4-0!

În final o mică neatenție în apărarea noastră minge ricoșează la Berar (88') care din marginea suprafeței de pedeapsă îl învinge pe Mitrea cu un șut puternic sus în vinclu realizând golul de onoare: Zăbrani – Beliu 4-1! Scor cu care se va încheia și meciul.  Victoria Zăbrani
1 Mitrea Alexandru
7 Topai Andrei
5 Pașcu Ioan
6 Bier Tiberiu
8 Moisă Octavian
15 Vasilca Alexandru
17 Poenaru Alexandru Cojocaru Richard
13 Kocsis Robert
10 Mandache Ovidiu
12 Hodan Gheorghe Zele Eduard
14 Ghergar Ovidiu Iorgovan Sergiu
Banca de rezerve
32 Vasii Alexandru
16 Cojocaru Richard
11 Zele Eduard
9 Iorgovan Sergiu
   
   
   
Antrenor:   Dorel Mutică
  CS. Beliu
12Semeniuc Cristian
5Stan Alin
14Coraș Cosmin
8Purtan Octavian
10Mașniță Vasile
7Berar Ciprian
18Gligor Alin Mașniță Ionuț
19Morar Claudiu
16Cohan Andrei
3Sandu Stelian
2Feieș Gheorghe
Banca de rezerve
11 Mașniță Ionuț
   
   
   
   
   
   
Antrenor: Filipaș Pavel
Arbitrii: Mateuț Călin - Cășuț Cristian, Calancov Denis.. Observatori AJF:  Buda Leontin, Sfăt Gheorghe.

A fost un joc în care echipa nu a reușit să-și revină complet, dar nu a jucat rău însă a trebuit să fie introdus Zele care a dat acel suflu pentru diferența finală. Apoi inspirația introducerii juniorului Poenaru care și-a făcut debutul cu un gol de toată frumusețea." O cădere firească, normală în cadrul jocului nu neapărat oboseala dar orice echipă are și căderi de genul acesta, partea pozitivă este că, marcăm. Am avut o primă repriză mai slabă am dat un gol prin execuția tânărului Poenaru pe care l-am titularizat azi în locul lui Iova care și-a ispășit etapa de suspendare. Apoi după intrarea lui Zele în partea secundă care a marcat rapid două goluri și a făcut diferența... Mă bucur pentru victorie dar sunt un pic supărat că, am luat un gol pe care nu am vrut să-l iau pentru că eu consider că avem cea mai bună apărare și numi plac asemenea greșeli. Pe de altă parte sunt supărat și nu prea pentru că,  asemenea căderi în joc sunt evidente chiar și la marile echipe. Sper din tot sufletul să trecem cu bine și meciul de la Felnac. Eu sunt mulțumit de aportul băieților dar vreau să înțeleagă că mai este un meci, mai sunt 90 de minute și vreau să încerce să de-a tot pentru a reuși la Felnac să încheiem anul cu un rezultat pozitiv." A ținut să spună la încheierea jocului tehnicianul nostru, Dorel Mutică.

Oaspeții nu și-au pus mari speranțe în deplasare de la Zăbrani așa că în final nu a fost prea mare supărarea." Ne-am prezentat la meciul de azi cu 12 jucători. Am avut jucători accidentați și suspendați, Popa, Ruja, Onoc... am încercat să facem o figură cât mai  bună și am reușit la un moment dat. Rezultatul mi se pare puțin cam mare dar până la urma urmelor Zăbraniul este o echipă bună, o forță a ligii 4 în acest moment. Însă acolo cred eu, la Bir trebuia să-i dea roșu – intrarea cu talpa direct în stomac și la 1-0, atacantul meu se jură că a fost penalty spunând că Mitrea la călcat pe picior. Acuma nu știu dacă puteam obține mai mult, v-am spus Zăbraniul este o forță în liga 4, dar eu știu la 1-1 poate era altcumva... Oricum eu felicit echipa din Zăbrani și vă doresc să ajungeți  cât mai sus dacă asta doriți." Încheie râzând și tehnicianul Belenilor, Filipaș Pavel.Liga IV - Ed. 2019-2020
Meciurile etapei nr.14 ( Sâmbătă  16.11.2019 )
Frontiera Curtici 2004 8 : 1 Podgoria Pâncota

Sâmbătă 16.11.2019 ora 11:00  Stadion Curtici

Mihai Alin 8' 76'
Prică Denis 9' 16'
Mucha Lucian 22'
Apostol Răzvan 26' 40' 73'
Bogdan Fabian 83'

Arbitrii: Bolcaș Alin - Hărduț Gabriel, Șușca Andreea.   Observatori: Tănăsescu Romulus Cristian, Hamza Ioan.

Victoria Zăbrani 4 : 1CS. Beliu

Sâmbătă 16.11.2019 ora 11:00  Stadion Josef Scheirich

Poenaru Alexandru 41'
Zele Eduard 75' 81'
Vasilca Alexandru 87'
Berar Ciprian 88'

Arbitrii: Mateuț Călin - Cășuț Cristian, Calancov Denis.   Observatori: Buda Leontin, Sfăt Gheorghe.

ACS. Socodor 1 : 3 Unirea Sântana

Sâmbătă 16.11.2019 ora 11:00   Stadion Socodor

Pirtea George 81' Parlapan Gabriel 3' 12'
Martin Călin 65'

Arbitrii: Nicoraș Ionuț Vasile - Vesa Pavel, Nagy Zoltan.  Observatori: Toderici Mircea, Miron Marian.

AFC. UTA Arad II 2 : 3 CS. Ineu

Sâmbătă 16.11.2019 ora 12:00   Stadion ICRTI

Turc Daniel 34'
Gădărici Rareș 80'
Mâneran Dan 4'
Florea David 15'
Spătaru Victor 70'

Arbitrii: Iova Cătălin - Mihoc Alina, Stanciu Mihai.  Observatori: Tiulea Corneliu, Roșu Eugen.

Șoimii Șimand 4 : 0Glogovăț 2013

Sâmbătă 16.11.2019 ora 14:00   Stadion Șimand

Șulea Cristian 16' 77'
Caba Raul 60'
Roza Orlando 70'
-

Arbitrii: Jurcă Tudor - Berariu Lucian, Naghi Remus.   Observatori: Herțeg Doru, Jușcă Teodor.

Păulișana Păuliș 1 : 1 Victoria Felnac

Sâmbătă 16.11.2019 ora 14:00   Stadion Păuliș

Grigorean Laurențiu 50' Gabor Cristian 84'

Arbitrii: Brigadă din Ungaria   Observatori: Alexa Marius Andrei.


Liga 4 Arad  Clasament - Etapa nr. 14
Loc Echipa M V E Î G Dif-G P
1
Frontiera Curtici 2004
14 12 1 1 52-10 +42 37
2
Victoria Zăbrani
14 12 1 1 39-6 +33 37
3
Unirea Sîntana
14 8 2 4 39-15 +24 26
4 CS. Ineu 14 8 1 5 34-25 +9 25
5 Păulișana Păuliș 14 7 4 3 29-23 +6 25
6 Șoimii Șimand 14 7 1 6 36-35 +1 22
7 Victoria Felnac 14 5 3 6 23-24 -1 18
8 Glogovăț 2013 14 5 1 8 17-30 -13 16
9 CS. Beliu 14 4 1 9 29-38 -9 13
10 ACS. Socodor 14 4 0 10 24-34 -10 12
11 Podgoria Pîncota 14 3 2 9 22-46 -24 11
12 AFC. UTA Arad II 14 0 1 13 18-76 -58 1PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani