Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuăSEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
LIGA IV ARAD | Etapa nr. 9 | 12. 10. 2018 | 11:00 | Arena din Șimand
Cornea Cătălin 14'
Mandache Ovidiu 28' 88'
Ghergar Ovidiu 30'
Zele Eduard 31' 65'
Iorgovan Sergiu 48'
Iova Raul 55'
Topai Andrei 61'

Victoria Zăbrani
9 : 0
( 4 : 0 )

AFC. UTA Arad II
-


Nu există postări disponibile încă


Copii UTA-ei nu au putut opri iureșul zăbrănenilor realizând scorul campionatului!
Victoria Zăbrani – AFC. UTA Arad II 9-0 (4-0)

Mandache și Zele realizează câte două duble. 7 jucători zăbraneni pe lista marcatorilor, eficiență pe toate compartimentele într-un joc pe care echipa noastră la dominat de la cap la coadă.
CSVZ Octombrie 12. 2019 20:16


Echipa noastră a realizat scorul campionatului cu AFC. UTA II grupa antrenorilor Mircea Aslău și Mihai Petcuț. A fost un galop de sănătate sau cum spunea cineva, un antrenament reușit de dimineață pe" Josef Scheirich". Copii au rezistat doar 14 minute în rest pe teren a fost doar o echipă care încerca să mențină ritmul în ciuda faptului că, golurile se înmulțeau și diferența de la minut la minut creștea tot mai mult. Am fi nedrepți dacă nu am remarca și dorința de joc a acestor copii din minutul unu până la fluierul final omițând diferența de experiență și vârstă dintre cele două echipe ieșind în evidență cu acest Deta Rareș, numărul 1 al echipei vizitatoare.

Încă din min. 2 la o centrare a lui Iova, Mandache ratează reluarea din 6 metri trimițând mingea peste poarta lui Manea, peste 10 minute același Iova centrează în careu dar Manea blochează mingea din piciorul lui Ghergar. În min. 14 Zele execută un corner iar Cornea reia cu capul de la bara a doua puternic în plasă, deschizând scorul 1-0!

Min. 28, Mandache speculează o greșeală a fundașilor, intră în careu și îl execută pe Manea cu o minge în colțul lung pentru 2-0!

Peste 2 minute (30') vine rândul lui Ghergar să recupereze o minge pe zonă centrală pasează la Mandache care i-o retrimite înapoi iar Ghergar înscrie cu un șut puternic ridicând scorul la 3-0!

Min. 34 iese la rampă Zele cu un șut din întoarcere la limita suprafeței de pedeapsă, jos la colțul scurt a porții tânărului Manea 4-0!

Urmează momente cu șuturi repetate din suprafața de pedeapsă a lui Iova, Zele, Vasilca dar de fiecare dată se opune miraculos Manea astfel că la pauză se intră cu avantaj Zăbrani de 4 goluri, iar oaspeții reușind să trimită primul șut spre poartă prin minutul 44.

La reluare Zele nu reușește să fructifice o minge venită de la Ghergar însă peste doar 2 minute (48') centrarea lui Zele este finalizată de Iorgovan în gol 5-0!

Min. 55, Mandache driblează tot după care pasează lateral la Iova care din careul mic îl execută pe Manea pentru 6-0!

Min. 61 avea să aducă și cel mai spectaculos gol al partidei, Topai trimite un șut puternic de pe stânga din afara suprafeței de pedeapsă, trasorul acestuia se oprește în vinclul porții arădene și scorul urcă la 7-0, ca și numărul de pe tricoul purtat de acesta.

Min. 65, Cornea pătrunde în viteză pe dreapta în careu iar centrarea acestuia pe jos întâlnește piciorul lui Zele, îndeplinind o formalitate pentru 8-0!

Min. 88, în urma unei pase venite de la Cojocaru, mingea ajunge la Mandache care își driblează adversarul și șutează pe lângă portarul advers în poară stabilind scorul final de 9-0!

Am dat goluri în urma unor faze frumoase pe care le-am lucrat la antrenament.

Băieții noștri, au avut meritul de a nu-și subestima adversarul printr-o evoluție constantă și sigură pe tot parcursul jocului impunând ritmul dorit care ne-a a dus în final această diferență mare de goluri." Scorul reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren, sunt fericit pentru că nu am făcut exces de zel în sensul să am jucători care să care și să-și dorească să marcheze cât mai mult, fiind un adversar mai accesibil. Una peste alta m-am bucurat că am dat goluri în urma unor faze frumoase pe care le-am lucrat la antrenament. Sunt mulțumit și de rezultat și de evoluția băieților, un antrenament foarte bun, ne așteaptă un meci greu cu Sântana în etapa următoare, acesta a trecut, ne-a mai adus 3 puncte și de acum obiectivul principal este meciul următor." a declarat tehnicianul nostru, Dorel Mutică la finalul întâlniri.

Dacă azi mai aveam lângă Deta doi jucători cu experiență meciul era altfel.

După surpriza pe care erau cât pe ce' să o producă miercuri în meciul restanță cu Păulișul lui Maghici, copii UTA-ei au încercat să facă față iureșului impus de zăbrăneni și au reușit vreo 14 minute:" Două reprize total diferite, prima repriză foarte echilibrată, zic eu, cu cele trei mari greșeli comise de noi. Primele 3 goluri au fost cadouri oferite de noi adversarului... greșeli care nu ai voie să le faci. După care era previzibil rezultatul în fața unei echipe de seniori cu diferență mare de valoare, maturitate și experiență pe care am văzut-o în partea a doua a jocului când scorul putea să ia proporții astronomice. Dacă noi la pauză puteam intra cu 0-0 a doua se schimbau datele problemei pentru echipa care avea nevoie de rezultat, cazul zăbraniului. Gazdele sunt o echipă organizată cu jucători maturi, cu fotbal în spate, toți au liga a 3-a, liga a 2-a, adică jucători cu experiență. În momentul în care joci cu o echipă tânără, cum suntem noi și le-ai făcut cadou și 3 goluri, repriza a doua te distrezi. Eu cred că, până la Play out noi vom crește ca experiență, din iarnă probabil o să încercăm să abordăm altfel competiția. Adică vom aduce 2-3 jucători pentru că dacă azi mai aveam lângă Deta doi jucători cu experiență meciul era altfel. Acest Deta, este copilul cu care am lucrat în grupa mea de 2000 și trebuie să primească încă o șansă pentru a juca cât mai repede în Liga 2", a spus și tehnicianul oaspeților, Mihai Petcuț la final.
  Victoria Zăbrani
1 Mitrea Alexandru Vasii Alexandru
3 Cornea Cătălin
5 Pașcu Ioan
6 Bier Tiberiu
7 Topai Andrei
16 Vasilca Alexandru
2 Iova Raul Cojocaru Richard
13 Kocsis Robert Moisă Octavian
12 Mandache Ovidiu
15 Ghergar Ovidiu Iorgovan Sergiu
11 Zele Eduard
Banca de rezerve
22 Vasii Alexandru
14 Cojocaru Richard
8 Moisă Octavian
9 Iorgovan Sergiu
   
   
   
Antrenor:   Dorel Mutică
  AFC. UTA II Arad
1Manea Mark Măcean Ioan
12Miclea Narcis Căciulă Andrei
19Nădăban Marian
5Turc Daniel
11Cleuța Casian
7Aslău Albert
21Negrea Denis Găină Darius
98Moldovan Cristian
23Merca Alec
13Deta Rareș
10Gădărici Rareș Palea Alexandru
Banca de rezerve
18 Brîndușoi Robert
4 Irimia Bogdan
12 Măcean Ioan
22 Căciulă Andrei
2 Găină Darius
16 Palea Alexandru
   
Antrenor:  Petcuț Mihai
Arbitrii:  Leah Darius - Pantea Andrei, Hărduț Gabriel. Observatori AJF:  Herțeg Doru, Lovas Iosif.


PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani