- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

13 Echipe în Liga 4-a

Liga a IV-a Arad debutează pe 17 august în 13 competitoare

A renunțat Cetate Săvârșin și Semlecana Semlac neputând să onoreze condițiile impuse de elita campionatului județean.
Campionatul va începe cu o săptămână mai târziu față de data inițială urmând să se joace și două etape din retur.
sportarad.ro Iulie 26. 2019 15:48Ultima zi de înscriere în noua ediție de campionat a Ligii a IV-a Arad a coincis cu o ședință de Birou Executiv a Asociației Județene de Fotbal. Cu această ocazie, s-a luat la cunoștință de retragerea celor de la Cetate Săvârșin și absența celor de la Semlecana Semlac, care, conform celor declarate pentru sportarad.ro în urmă cu două săptămâni, nu vor profita de beneficiile promovării.

Așadar, la startul ediției 2019-2020 se vor prezenta doar 13 formații: Unirea Sântana, Frontiera Curtici, Victoria Zăbrani, ACS Socodor, UTA II, Păulișana Păuliș, Podgoria Pîncota, CS Glogovăț, CS Ineu, Șoimii Șimand, Victoria Felnac, Speranța Turnu și CS Beliu. Așa stând lucrurile, debutul stagiunii nu va mai avea loc pe 10 august, cum era programat inițial, ci o săptămâna mai târziu, pe 17 august.

Se vor juca și două etape din retur, urmând ca partea a doua campionatului să debuteze la mijlocul lunii martie.  Țintarul va fi stabilit la mijlocul viitoare, când – probabil – se va decide și data la care se va disputa și primul tur al Cupei României, faza județeană.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani