Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
Remember
2019 la Victoria în cifre
CSVZ Ianuarie 02. 2020 08:42


Am lăsat 2019 în urmă și ne-am instalat cu multă încredere în 2020, an care sperăm să fie și mai bun pentru gruparea noastră în cea ce privesc realizările. Victoria-zabrani.ro a adunat pentru etapele scurse din sezonul 19/20 cele mai interesante statistici din cele două competiții la care a participat în liga 4 și cele 2 etape de cupă.

Dacă în Cupa României, etapa județeană, am ieșit după două meciuri jucate fiind înfrânți chiar de echipa din Beliu pe care în etapa nr.3 de campionat am învins-o pe terenul ei. În campionat lucrurile au stat cu totul altfel.

Recapitulare în cifre

1530 minute competitive – pentru fundașul central Pașcu Ioan, robustul jucător mu a lipsit niciun minut din cele 1530 minute competitive posibile în cele 17 jocuri ( 15 în campionat și 2 în cupă ). Pașcu fiind și autorul acelui gol din prelungirile meciului de la Felnac care ne-a instalat peste iarnă pe primul loc. Urmează cu 1505 minute, goalkeeperul Mitrea Alexandru, cu 1405 minute Mandache Ovidiu,          1312 minute Iova Raul...

Dorel Mutică sărbătorește a 10-a victorie consecutivă la finalul meciului de la Felnac. Să sperăm că anul 2020 îi va da multe alte motive de a sărbători, tehnicianului nostru.

18 jucători – au fost folosiți de către tehnicianul Dorel Mutică pe parcursul celor 17 jocuri din campionat și cupă.

14 goluri – în toate competițiile și-a trecut la activ Zele Eduard, care atenție a beneficiat de numai 1222 de minute jucate. Este urmat de Ghergar Ovidiu cu 9 goluri marcate în 1258 de minute jucate. Urmează cu câte 4 goluri marcate Iorgovan Sergiu și Mandache Ovidiu, primul fiind și singurul care a realizat hattrick-ul în deplasarea de la Șimand.

Zele Eduard este omul care inventează o pasă decisivă, marchează când adversarul se așteaptă mai puțin fără să strălucească aduce acel plus la finalizare, este golgheterul echipei cu cele 14 goluri înscris.

40 de goluri marcate și doar 6 primite – avem al doilea atac din campionat, alături de  Sântana, dar cu siguranță ce-a mai bună apărare cu numai  6 goluri primite.

10 victorii consecutive – realizare de excepție în istoria grupării noastre reușită de Mutică și băieții săi. Din etapa nr.6 și până în etapa cu numărul 15 am obținut numai victorii, printre victime numărându-se și cele 3 contracandidate, Curtici, Sântana și Ineu.

Nu trebuie să ne oprim

Suntem pe primul loc însă trebuie să fim conștienți că deabia acum vine greul, Curtici, Sântana, Păuliș și Ineu nu se vor împăca cu gândul de a nu fi ele pe ce-a mai înaltă treaptă a podiumului. Noi nu trebuie să ne oprim aici, munca începută trebuie continuată cu și mai multă ambiție, pasiune și pricepere. Cheia succesului este la voi băieți, voi puteți duce mai departe o muncă începută atât de bine.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani