Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

Dorel Mutică a știut să îi adune, să-i pună la muncă creând o coeziune a vestiarului

Am terminat anul în forță cu zece victorii consecutive - premieră în istoria clubului

CSVZ Noiembrie 27. 2019   06:58Cine s-ar fi gândit la acest început de campionat că echipa noastră va avea asemenea ascensiune când cu totul alte grupări erau date drept favorite la treapta ce-a mai înaltă a podiumului în bătălia Play Off-ului. De noi se pomenea când și când ca probabilitate în rândurile celor patru în funcție de împrejurări și iată că munca serioasă bazată pe puterea grupului a doborât ierarhia numelor sonore cu care celelalte grupări s-au aliniat la starul acestei ediții de campionat.

Am muncit, ne-am văzut de treabă și dintr-o echipă anonimă, treptat, treptat a început să apară și rezultatele iar după sincopa "PĂULIȘ " fotbalul  ne-a răsplătit cu cele zece (10) victorii consecutive realizate în premieră de clubul din Zăbrani în campionatul ligii 4. Este o performanță mai greu de realizat cea ce a reușit Mutică cu băieții, lucru pentru care merită toate felicitările noastre!

Acum când toți ochii sunt ațintiți pe noi presiunea va fi mult mai mare iar statutul lor este cu totul altul. Munca depusă trebuie să continue cu multă seriozitate și disciplină, factori importanți în garantarea succesul. De acum responsabilitatea va crește continuu iar accesul spre performanță presupune și sacrifici care drămuite sunt realizabile.

Dorel Mutică a știut să îi adune, să-i pună la muncă creând o coeziune a vestiarului benefică în procesul de pregătire și apoi în evoluția echipei. Și mai este un lucru important, a fost lăsat să lucreze liniștit, conducerea clubului fiind permanent lângă el și băieți, creându-le toate facilitățile pentru a-şi desfășura munca.

Dovada" unității grupului și a spiritului de sacrificiu" s-a derulat Luni seara când mirosul micilor sfârâind pe grătar, pregătiți cu multă pasiune de Suciu Dacian și clocotul mâncării din ceaunul maeștrilor bucătari, Tibi Bir și Moisă au satisfăcut cele mai rafinate gusturi a asistenței prezente: seniori-juniori-conducere! A fost masa de încheiere a anului sportiv, seniori intrând într-o binemeritată vacanță. Juniori și echipa a doua mai au câte un meci de jucat după care și ei vor încheia anul.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani