- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

S-a dat startul pentru pregătirea noului sezon

Dorel Mutică a condus primul antrenament

Vasii Alexandru va fi al doilea portar care alături de Mitrea va apăra buturile echipei noastre. La primul antrenament 16 jucători la dispoziție cu care tehnicianul nostru și-a început treaba.
CSVZ Iulie 02. 2019 23:36Ziua de Luni avea să consfințească starul pentru noul sezon 2019-2020, după o ședință scurtă care a avut loc chiar în vestiar unde li s-au adus la cunoștință jucătorilor și noului tehnician că vor beneficia în continuare de sprijinul Consiliului local și a primarului, dl. Toader Marian iar în această perioadă importantă de pregătire să muncească serios și să respecte programul de pregătire conceput de antrenor. ''Conducerea comunității are încredere că,  experiența celor mai în vârstă îmbinată cu dorința de afirmare a celor  tineri plus cea a noilor veniți va da rezultate pentru  gruparea noastră și de ce nu să intre în calcul, așa cum nea obișnuit în ultimul timp, în lupta pentru podium, '' a spus la finalul alocuțiuni reprezentantul forului local prezent la întâlnire.

Apoi Dorel Mutică și-a intrat în ''drepturi'' conducând primul antrenament în care a purtat discuții permanent cu elevi săi asupra pretențiilor și cerințelor care dorește să le impună încă de la început. La prima ședință a avut parte de prezența a 16 jucători receptivi la exercițiile cuprinse în această primă revedere. Doar căldura sufocantă prezentă la acea oră a făcut ca unele momente incandescente să fie stinse cu multă apă. În rest atmosfera plăcută într-un grup care credem noi că va face treabă în noul campionat.

Vasii Alexandru a semnat pe o perioadă de 3 ani și va fi cel de-al doilea portar, care alături de Mitrea vor apăra buturile echipei noastre. De acum noii veniți se ridică la 4 deocamdată mai fiind purtate discuții avansate cu alți 2-3 jucători cu care se speră să se ajungă la o înțelegere. Suntem primul club la nivel de liga 4 care am început pregătirile de la 1 iulie să sperăm că acest lucru ne va ajuta în evoluția echipei.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani