- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Final de săptămână cu un nou joc

A treia săptămână de pregătire se încheie mâine la Felnac

La 2 antrenamente și două meciuri amicale și-a supus Mutică elevi în acestă săptămână.
Să înceapă să se vadă roadele ? Avem prilejul să ne convingem mâine.
Am înregimentat pe Moisa Octavian dar ne părăsește Cioancă Marius.
CSVZ Iulie 19.07.2019 21:14Terminăm săptămâna cu amicalul de la Felnac unde după cum afirmă simpaticul președinte, Dan Ristin..." ne așteaptă cu drag!". Acum la ce s-o fi gândit este treaba dânsului noi știm că va fi al doilea meci de pregătire din această săptămână în care băieți lui Mutică au mai avut și două antrenamente, vedem că se simt din ce în ce mai bine  lucru care nu poate decât să ne bucure pentru că de muncit se muncește.

La Curtici parcă am văzut o schimbare înspre bine în cea ce privește evoluția echipei fiind o diferență vizibilă față de meciul cu UTA. Am văzut o mai mare disponibilitate la efort a băieților și evident o mai mare flexibilitate între compartimente prin jocul prestat în special în prima repriză. Este clar că avem băieți cu calități deosebite dar după cum spunea și Mutică "cam îndrăgostiți de minge" lucru care a fost remarcat și de noi – parcă prea vreau să intre cu ea până în poartă. Însă suntem convinși că, tehnicianul nostru va remedia încet, încet aceste deficiențe.

Mulți ne privesc cu scepticism și oarecare neîncredere datorită fluctuației de jucători care se perindă prin curtea victoriei în ultimul timp, lucru normal la un club care își adaptează nevoile și prioritățile în funcție de buget pentru că, pe cale sportivă mult trâmbițatul atașament local pentru culorile clubului a apus de mult. Majoritatea tinerilor ne fiind dispuși la efort în detrimentul facilităţilor oferite de tehnologia mileniului III, lucru știut, constatat și evident generației actuale.

Sperăm că amicalul de la Felnac ne va aduce mai multe certitudini pentru a ne întări convingerea că suntem pe calea ce-a bună. La capitolul veniri consemnăm încorporarea lui Moisa Octavian ( Frontiera Curtici ) iar la plecări Cionca Marius fiind la final de contract și-a manifestat dorința de a evolua din nou în campionatul vecinilor noștri din Timiș îi urăm succes pentru că acest băiat chiar merită.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani