Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuăSEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

Se mai joacă încă 4 etape.

La final de tur și început de retur

Un campionat cum nu se poate de încâlcit, mai ales în faza finală. Am devenit centrul atenției în lupta pentru supremația ligii 4. Asta datorându-se în primul rând muncii meticuloase duse de Mutică și băieții săi
CSVZ Octombrie 29. 2019 21:55

Pregătire echipei nu ține cont de vreme. La lumina reflectoarelor pe o ploaie rece și deasă de toamnă târzie, Mutică și băieții pregătesc meciurile care vor veni.Cu etapa de sâmbătă am încheiat prima parte, turul sezonului regulat al campionatului. Urmează să se mai joace încă 4 etape din retur și anul viitor restul, plus Play off - Play stay – Play out. Un campionat cum nu se poate de încâlcit, mai ales în faza finală când se anulează punctele și pornesc în fiecare secțiune cu diferențe mici de puncte în toate cele trei niveluri.

Acuma dintre cele 3-4 favorite date la început de campionat, echipa noastră aproape că nu a intrat în calculul specialiștilor și uite că la final de tur s-au dat peste cap calculele, cu gruparea noastră pe locul 2 la 2 puncte de Curtici. Ba mai mult am fost echipa care am învins" cele două mari puteri", Curtici și Sântana ultima chiar pe terenul ei. Astfel dintr-o grupare modestă pe care nimeni nu o prea băga în seamă în lupta pentru podium dintr-o dată am devenit centrul atenției în lupta pentru supremația ligii 4. Asta datorându-se în primul rând muncii meticuloase duse de Mutică și băieții săi la care fiecare antrenament a fost stropit cu multă sudoare, muncă și seriozitate.

Urmează returul cu cele câteva jocuri unde nu avem voie să greșim pentru că de acum înainte orice adversar ne privește cu alți ochi, concurența este la vârf și este păcat să dăm cu piciorul într-un lucru care a început să meargă bine. Băieți trebuie să fie lucizi, să aibă personalitate și să abordeze oricare joc cu mult profesionalism, sunt capabili să o facă și noi credem că o vor face.

Ne așteaptă sâmbătă un joc o echipă a Vladimirescu-lui rănită și ea de același Păuliș în ultima etapă a turului. Vin la Zăbrani fără doi dintre jucători de bază, Pantea și Borteș ambii cu cartonaș roșu la ultimul joc. Însă va reveni Renato după etapa de suspendare. Un meci în care echipa noastră pornește favorită chiar dacă o să ne lipsească Ghergar pentru cumul de cartonașe și deocamdată incerți Vasilca cu întindere și Mandache care acuză o ușoară răceală. Suntem convinși că tehnicianul nostru va găsi formula câștigătoare și pentru acest joc.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani